Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omluva pro J.J


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 12.1.2011 12:39:32, z adresy: 62.240.183.85

já jsem ale spíše psal o lesním sprintu, který na vynaložené člověkohodiny vychází dle mě nejlépe pro pořadatele. Z toho důvodu doufám, že množství takových závodů bude jen růst, při vícekolových závodech je doba v lese pro závodníka stejná jako při standardních disciplínách, přitom s menšími náklady pro pořadatele.



>No já nevim, my u nás pořádáme závody standartně v počtu 12-15 kusů, ať jde o klasiku, krátkou, JJ-ultrakrátkou nebo sprint, v míň lidech (1) si troufnu tak na Orlickou ligu, kde o nic nejde a výsledky si spočítám v klidu doma. Mapu na klasiku jsem měl tuhle hotovou za 6 dní (4km2), revize Opočna na sprint mi zabrala dny 4... Úspora jak brno! :)
>A teď můžeš dát k dobru nějakou další, třeba o Červené karkulce, prosím.
>
>
>>jo, to jsem spletl a omlouvám se vám, mnohem podstatnější na příspěvku ovšem bylo, že lesní sprint se dá uspořádat v pár lidech a s minimálními náklady, což u klasiky pravda není.
>>
>>
>>jinak už jsem to sem psal - osobně si myslím, že běžci mají do 30 hlavně trénovat a závodit než pořádat závody, čili na mé pořádání se mě zeptejte tak za 5 let
>>
>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)