Re: Re: Re: Re: Re: vzdání se startovního roštu v A finále u HD21 při MČR na KL


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Bestik , posláno: 31.8.2010 23:14:42, z adresy: 217.194.71.186

Uplne bude stacit, kdyz budou DH18 v rankingu (treba ve Svedsku jsou viz. http://www.obasen.nu/ranking ). Prace navic s tim asi moc velka nebude (zapocitat 2 kategorie/zavod navic - sorry Radime :-) ). Tohle by sis mohl dat do sveho volebniho programu pro soutezni komisi na rok 2011 - predpokladam, ze predlozis spoustu dalsich inovativnich navrhu jako loni.

Nechat zavodit dorostence s dospelymi na velkych zavodech je blbost. Nejlepsi dorostenci zdaleka nestaci na nejlepsi juniory a ti nestaci na nejlepsi dospele. Obcasna vyjimka to jen potvrzuje. To, ze nekdo na oblastaku nebo vicedennich nekoho porazi nic neznamena - a uz vubec ne to, ze by nekdo z dorostu byl na urovni prvnich 20 v rankingu (=reprezentantu + par jedincu) - to je utopie. Jen to mladym znechutis a zadres je.

Duvodu ti kazdy rekne kopu a sam na ne urcite prijdes, nechce se mi to rozepisovat (fyzicka, mapa, zkusenosti, taktika, ...).

>jinak to s temi mladymi bezci dle me neni zadny problem, naopak by bylo zahodno, kdyby behali na kratkych tratich vyjma MCR v dospelich jiz nyni.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)