Re: Re: vzdání se startovního roštu v A finále u HD21 při MČR na KL


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 30.8.2010 20:34:15, z adresy: 62.240.183.85

nerad bych se Bestíku mýlil, ale myslím, že tohle pravidlo o donasazování platí pro nároďaky, nikoli pro MČR.

Ale uvedl jsi zajímavé téma s dorostenci, pomalu bych řekl, že na krátkých tratích (sprint, middle) by ti nejlepší z DH18-20 měli běhat DH21, neb z vícedenních závodů usuzuji, že jsou výkoností někde kolem 7.-20. místa v elitě.

jinak to o startu v sobotu a nestartu v neděli není póza, ale snaha MČR vylepšit. Co tedy dle tebe mají dělat závodníci jako já, když na závody jet chci, neb jsou na domácí vysočinské půdě, na 90% do A finále postoupím a na 100% A finále neuběhnu.



>Prestan vymyslet hovadiny a porcovat medveda, dokud beha po lese (ano, sebeduvera je dulezita!! :-) a my ti opet verime jako vzdy...) a zkus radeji venovat svuj cas vecem, u kterych se chlubis, zes jim pomohl k realizaci. Viz napr.:
>v kategoriích D21 a H21 maximálně 5 nejlepších závodníků, kteří mají méně než
>10 započtených závodů v Rankingu k 31. 7. 2010 a nemají dle předchozích bodů právo startu,
>ale mají součet dvou nejlepších bodových hodnot lepší než 200. závodník;
>
>V praxi to letos vypada takto:
>HOLINKOVÁ Hana ZPV6777
>KRTIČKOVÁ Michaela KON7975
>RYŠAVÁ Vendula PGP8153
>ŠIMKOVÁ Johanka UOL9355
>KNAPOVÁ Lenka LPU9351
>
>GAZDA Viktor TRI9203
>PETRŽELA Jan LTU9201
>PALAS Jan ZBM8507
>HADAČ Filip AOP9301
>ZAKOUŘIL Tomáš VSP7500
>
>Naprosto logicky je 50% dorostencu, protoze tem se ranking z zebricku A (oproti juniorum) nepocita a tim padem maji par zavodu z vicedennich nebo oblastaku a do poctu 10 jim nejake chybi.
>
>Zajimalo by me, jak by se tvurci tohoto pravidla tvarili, kdyby se nektery z dorostencu nekvalifikoval do sve kategorie a mohl/musel bezet D/H 21...
>
>Podle me je cas omezeni na vsechna mistrovstvi definitivne zrusit (tim padem navic pridat kvalifikaci sprintu) a nechat zavodit vsechny, kteri o to maji zajem a kteri chteji bezet napr. na klasice i v nedeli (tzn. nedelat hloupe pozy, ze jedine sprint, sprint a mozna middle jsou to prave pro OB a klasika zabiji...). Zavodniku nastoupi temer stejne - a i kdyby o neco vice, ovlivni to snad zavod??? Ano, ekonomicky - poradatele ziskaji vic penez - co jineho si prat... Startovat o 20 minut dele nikomu vadit nebude.
>
>
>>myslím, že nejsem sám, kdo má zájem běžet jen kvalifikaci (sám pro sebe jsem si ji nazval "MČR v OB v univerzální disciplíně") a své případné místo v A finále bych rád přenechal někomu, kdo je na nedělní 90-100 minutový závod lépe připraven.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)