Re: Re: Re: víkend přinesl zajímavý lesně-sprintový výsledek


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: ZLH7001 , posláno: 8.7.2010 14:08:33, z adresy: 91.187.59.25

>příspěvek jsem psal proto, že mě zaujalo, že pro mě zcela neznámý běžec zaběhl jen těsně horší čas v lesním sprintu a když jsem se podíval do rankingu, zjistil jsem, že je až 900. Vysvětlení s veterány pak vše osvětluje (a možná se pak nabízí, zda není škoda, že na krátkých tratích a ve sprintu neběhají H35 (a potažmo H20) dohromady s H21, neb by hend narostla konkurence).
>
>Jinak to, že šlo o početně menší závod, jsem si všiml (a část o tom, že si toho nevšimla OB média tak můžeš vzít jako velmi povedený vtip, na který ses ke své škodě chytil).
>
>a poslední věc - neexistuje malých závodů, existuje jen malých závodníků. A ani těm bohužel nešaháš ani po kotníky.
>
>
>
Hmm, tak to je síla.
Při čtení prvního odstavce jsem si říkal: "No konečně, možná s ním nakonec přeci jen půjde diskutovat. Konečně se nevylhává a téměř napíše: -Sorry, mrnknul jsem na web, nezkoumal souvislosti a udělal jsem značně unáhlený závěr."
Druhý odstavec to bohužel dost shodil, když jsi svou větu "díky tomu, že se O-média nyní zabývají mládežnickým závoděním, zapadl z víkendu jeden zajímavý sprintový výsledek..." pro jistotu sám prohlásil za velmi povedený vtip. (Možná to nikdo před tebou neudělal, protože si všichni pamatují tvé vážně míněné výpady proti článkům o mládeži.)
A proč si se na závěr bez jakékoliv argumentace uchýlil k primitivnímu, sprostému, osobnímu výpadu, to fakt nechápu.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)