Re: Re: Re: Re: Re: víkend přinesl zajímavý lesně-sprintový výsledek


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: ZLH7001 , posláno: 8.7.2010 16:59:27, z adresy: 91.187.59.25

Sice po tvém příspěvku z 13:39:02 už nemám ani ten nejmenší důvod se s tebou bavit, ale budiž - ještě jednou zareaguji a zrekapituluji dnešní "kauzu" ze svého úhlu pohledu.
Sám ses tady ustavil do role odborníka na sociologii sportu, který vědeckými postupy dochází k závažným závěrům. Pak je pochopitelné, že na tvoje závěry máme jiné nároky, než na závěry někoho, kdo sám sebe prezentuje tak, že jen plácá do větru.
Strávil jsem několik minut nad tím, abych si získal co nejvíc informací o nedělním závodě
i o Liboru Filipovi. Na základě těchto informací jsem napsal příspěvek, který měl ukázat, že jsi (již po několikáté) došel k naprosto zcestnému závěru. Takže ještě jednou a trochu jinak - cílem mého příspěvku bylo, dokázat, že tvůj závěr je naprosto chybný.
Jestliže se domníváš, že jediným cílem mého příspěvku bylo tvé zesměšnění, pak je to problém tvůj a nikoliv můj. Jestliže jsi zvolenou formu nepochopil a uráží tě, pak je to taky tvůj osobní problém.
A jestli tady píšeš, že jsem příspěvek nepodepsal, tak si taky zřejmě něco nepochopil. Já to beru jako více či méně vtipnou součást zvolené formy a neměl jsem nejmenší problém se podepsat. Ty si zkus třeba představit, že šlo o "velmi povedený vtip, na který ses ke své škodě chytil".
ZLH7001

>fakt se směju - nejprve napíšeš příspěvek, jehož jediným cílem je druhého (mě) zesměšnit (navíc ho ještě nepodepíšeš svým jménem), a pak si budeš hrát na svatýho Antonína.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)