Re: Re: Re: místní démon už se dostal na behy.cz


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jj , posláno: 5.7.2010 19:24:28, z adresy: 62.240.183.85

trochu se musím smát, neb jsem měl dojem z příspěvku, že zkratka Kamenda TKN je přezdívkou pro postaršího padesátníka, co má rád první republiku s jejím pořádkem (který byl ale jen na povrchu, stačí si přečíst to lepší z Čapka či českou psychologickou prózu) a on se z tebe vyklube mladík.

Myslím, že když je závod v televizi (a soutěžní komise umožní se tam nominovat těm, co tam mají běžet), tak je dobré být dobře běžecky oblečen, ale na lidový běh Olympijského dne bych řekl, že si každý má běžet v tom, co má po ruce. Navíc bych i řekl, že článek na behy.cz upozorňující na to, že někdo neběží v běžeckém (což rozhodně nebyl můj případ, myslím, že jsem byl tak na pomezí, např. na florbal by šlo o perfektní outfit), odradí potenciální účastníky z neběžecké veřejnosti.


I když se orientační běh postupně odproletarizovává (postupný zánik dlouhých disciplín) a začíná v něm vítězit moderní progresivní inteligence (technická disciplína middle, rychlostní sprint, Bohu navzdory stavící se noční), myslím, že alespoň jeden prvek by si mohl nechat a tím je, že je jedno, kdo má jaké vybavení.


Ono v hokeji je taky celkem jedno zda hraješ s Eastonkou či Tohoskou, pokud to ani jedním neumíš prohodit obránci mezi bruslema.




>To je skutečně nádherný utopický názor, ovšem je jaksi známo, že první dojem je hodně důležitý. Jenom doufám, že není známo, že jsi orienťák, protože to na náš sport nevrhá úplně dobré světlo. Chrlení desítek návrhů na zlepšení pravidel a podobně, je vzápětí zničeno jedním člověkem, který se prostě neumí obléknout jako běžec. Až bude na programu přechod Tater, nebude asi nikdo namítat nic.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)