Re: Re: Re: diskuze o DT a disciplínách v časopise OB - doplněk k rozhovoru s Petrem Hraničkou


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Bestik , posláno: 19.4.2010 13:16:11, z adresy: 89.103.68.93

Ja na tech odkazech vidim zavodniku vic nez pises, ale to asi neni podstatne. Podstatne ne, ze tahle cisla naprosto nic nedokazuji. Jen potvrzuji, ze dlouha a nocni jsou discipliny mene oblibene diky sve specificnosti (na dlouhou musis mit natrenovano, na nocni dobre svetlo a odvahu). To ale jeste neznamena, ze mame automaticky zrusit vse mimo hlavni proud (mainstream) a pridat se k Tvemu popiku orientackeho Kaji Gotta a Helenky Vondrackove (= hlavne middlu a trochu klasiky a sprintu).

Po zruseni dlouhe nas ceka i zruseni nocnich. SK nas sice balamuti, ze to nikdo nechce, protoze v nocnim budou svetaky (ve skutecnosti nebudou) a ze nocni maji perspektivu, ale v ceskem pojeti to je nesmysl. Jen je treba pacientovi aplikovat lecbu pomaleji, at se najednou neslozi...

Ve svem tridnim boji ses tentokrat zameril na "propagandu". Ale kdo nekoho nuti behat treba dlouhou nebo klasiku? Ja zadnou propagandu nevidim. Zeptej se 20 nejlepsich svetovych bezcu, co je pro ne kralovskou disciplinou a myslim, ze bych si tipl dost presne vysledek. Zpusob postupu na MCR nebo jine zavody neni vubec podstatny. V CR trenuje tak 50 lidi, ti se na MCR nebo do E dostanou vzdy a ti ostatni stejne vedi, ze by na nejlepsi nestacili a obehnou si nizsi kategorii.

A tech zneuznanych borcu, kteri by byli superhvezdami ve sprintu, ale nedostanou se do hlavni kategorie, a za ktere tu bojujes, bude cislo blizici se nule (pokud teda nemas na mysli hlavne sebe, kdyz ti postup z mistrovstvi oblasti vyfoukl Mara Prasil a v rankingu to nemas zatim jiste...).

>tady ti Sosno posílám odkazy na přebory oblastí na dlouhé trati ve Švédsku s počty závodníků v hlavní kategorii H21:
>
>Pitea – 2 závodníci v H21
>http://oxtract.se/res/3519/
>
>Jarbo – 2 závodníci v H21
>http://oxtract.se/res/3526/
>
>Varmland – 3 závodníci
>http://oxtract.se/res/4075/
>
>Dalarna – 7 závodníků
>http://oxtract.se/res/3318/
>
>Goteborg – 1 závodník v H21
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)