Re: Re: Re: Re: DT


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 13.12.2009 20:11:45, z adresy: 78.142.140.194

"Dnešní doba je dobou KOLEKTIVIZMU???"
také jsem se nad tím pozastavil, ale pak jsem si vzpomněl, že nedávno vyšla zábavná knížka hradního rádce Hájka s podobnými závěry, tak je možné, že se nechal přispěvatel inspirovat tam.


pro Kureje :
ano, ta struktura disciplín, co uvádím, by mi nejvíce odpovídala tomu, co se po OB běžcích má chtít a přišla by mi nejzajímavější.

To, že ani název MČR není potřeba, jsem jen uváděl jako příklad, část stájí ve formuli 1 taky zvažovalo odchod ze seriálu F1 a založení něčeho s vlastním názvem. Nebo mě napadá česká miss vs. Miss ČR.

doba, kdy se dobré závody pořádají jen pod hlavičkou ČSOB je pryč, a když je o DT zájem, své pořadatele si najde. A ten tomu může dát název jaký chce, i třeba MČR.
Ale název je apriori jedno, co rozhoduje je vůle, přístup a cíle závodníků..




>Dnešní doba je dobou KOLEKTIVIZMU???
>
>>INIVIDUALNOST a VYTRVALOST jako základní předpoklad k úspěšnosti v OB jej vlastně v dnešní době KOLEKTIVIZMU a POHODLNOSTI už předem odsouvají na vedlejší kolej zájmů většiny populace.Žádné inovace a "zatraktivnění" na tom
>>nic nezmění- jen zmizí to specifické co může OB (jako jeden z mála sportů) případným zájemcům nabídnout.Rozhodně to neovlivní členskou základnu potažmo účast na závodech. To je moje přesvědčení a nemusím k tomu dodávat žádné argumenty(J.J!).Protože jak lze zjistit z několikaletého trendu , stejně OB neochvějně kráčí tímto směrem , takže "plody" své práce si již brzy budou moci inovátoři ověřit na vlastní kůži.Mocně tomu napomáhá především jedna skutečnost : ono je to totiž výhodnější především pro pořadatele a tedy i funkcionáře(za více peněz méně muziky tj. méně problémů s mapou, stavbou tratí, výběrem vhodných prostorů , atd). A kdo že to vlastně rozhoduje o budoucnosti OB? No různí snaživci co zaplevelují tyhle stránky svými "argumenty" rozhodně ne!Ti vlastně těm jistým -nejspíš nevědomky- jen přihrávají "před branku".A navíc :ze všech těch inovací vykukuje jasná snaha přispůsobit si ten sport k "obrazu svému" - abych už sakra taky něco vyhrál!Což je víceméně regulerní snaha, pokud se to ovšem nemaskuje poukazem na tzv. obecně prospěšný zájem OB.Neboť v tomhle punktu je to činnost zcela kontraproduktivní.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)