Re: Vůle na (ne)zrušení DT


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiri jansa , posláno: 13.12.2009 14:11:40, z adresy: 192.251.226.206

nevím Sosno, k čemu tolik humbuku kolem zrušení mistrovství na DT.

Mistrovství je jen název, o ničem nevypovídající, pravá hodnota vzniká až přístupem závodníků. Tiomila taky není mistrovstvím Švédska, stejně jako Jizerská padesátka není (pravděpodobně) mistrovstvím ČR.


Pokud má mezi běžci DT tak dobré jméno, jak uvádíte, tak si pořadatele najde, ať již se to bude jmenovat Přebor či nějak jinak.



Snažíš se zastavit schumpeterovu kreativní destrukci, což se dá jen na jejím počátku.

A ten byl někdy před 5 lety...


Zavírání očí před soutěžním nihilismem nese své první následky.




>V zápisu zasedání sekce č.7/2009 čtu
>Vedení sekce OB schvaluje od sezóny 2011 zrušení M ČR v OB na dlouhé trati
>
>Proto podávám na shromáždění sekce návrh na zrušení tohoto rozhodnutí. Avšak vedením sekce je můj návrh označen za zmatečný. Prý k tomu vedení sekce nemělo mandát a bude se schvalovat až tady, což vlastně požaduji, sic. (No pak je hlavně zmatečný zápis z toho zasedání sekce) A tak "rozhodovalo" shromáždění sekce. To ale, a nebylo to řečeno, mandát také nemělo! To měla až VH ČSOB podle stávajících stanov. Když už si hrajeme na výklad předpisů ČSOB.
>
>Nicméně mně šlo o to, aby zrušení MČR na DT schválilo shromáždění sekce jako dostatečně reprezentativní (?) orgán. A to prošlo 15 hlasy pro, 11 proti a 2 se zdrželi. Nevím kolik hlasujících běhalo v době své vrcholné kariéry v OB (pokud nebyla v dorostu) dlouhé tratě. To pak ale zavání názory ala JJ.
>
>Doufám, že vedení sekce OB alespoň zaregistrovalo přání nemalé části členů zachovat DT alespoň na úrovni celostátních soutěží a nikoliv na úrovni zimních lig. Pro ty, co se zrušením DT nesouhlasí, mohu jen dodat, zda opravdu volili správné kandidáty nebo tam jen poslali ty léta osvědčené, prptože pro ně to je jen ztráta času...




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)