SK


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Petr Klimpl , posláno: 24.11.2009 22:43:22, z adresy: 89.102.107.220

S KSU jsem vedl tento týden korepondenci o těchto věcech korespondenci, vidím ale, že jim vysvětlení nestačilo, takže pro všechny:
1. Žádné výběrové řízení na ŽB na rok 2011 nebylo vypsáno. Takže SK nic neporušila. Přidělení dvou dvojzávodů ŽB-Čechy a jednoho závodu ŽB-Morava bez výběrového řízení bylo právě předejito tomu, aby někdo zbytečně nepřipravoval kandidaturu, když P ČSOB při výběru kandidátů na pořádání mezinárodních akcí již přislíbilo tyto závody jako doprovodnou akci významného mezinárodního významu (ME dorostu 2009 resp. závody SP 2011) resp. celostátní vícesportovní akce (Olympiáda dětí a mládeže 2011). Divím se, že se na tímto pozastavuje KSU, když v roce 2005 dostal tento oddíl bez výběrového řízení přidělené pořádání dvou závodů ŽB-Morava při ME dorostu.
2. SK vybere pořadatele hlasováním (což je rozhodně demokratické). O přidělení závodů hlasuje 14 členů SK. A své důvody proč ano a proč ne, nikomu nesděluje. Ale u M ČR ŠaD 2011 (KSU) to bylo jednoznačné - pro 1. kolo nedostatečná náročnost terénu a jeho vhodnost pro vrcholový závod v OB, což potvrdili členové SK, kteří se byli v daném terénu podívat.
Zdraví
Petr Klimpl




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)