Re: superrankingy za červenec


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Petr Hrouda , posláno: 31.7.2009 18:31:55, z adresy: 147.251.34.95

>Superankingy za červenec jsou na svých stránkách
>
>ranking na KT - rankingnakratkychtratich.blogspot.com
>ranking na DT - rankingnadlouhychtratich.blogspot.com
>1 mesicni - 1mesicniranking.blogspot.com
>3 mesicni - 3mesicniranking.blogspot.com
>
>napr. v 1 mesicnim rankingu se nyni dely takove veci, ze to sem radeji nepopisuji - byla to doslova bodova jatka, ve kterych spousta elitnich zavodniku neobstala a klesla v zebricku hodne hluboko
>
>
>jinak bych rad upozornil - uz jsem to psal vcera - ze by rankingu dosti pomohlo, kdyby se do nej pocitaly i zavody v zahranici, kde se sejde alespon 5 (4, pokud by se prumer do budoucna pocital ze 4 zavodniky) Cechu v kategorii.
>
>Z 1 mesicniho rankingu plyne, ze za cervenec zde bezelo alespon jeden zavod 348 muzu. To je dle me neskutecne malo.

Jestli to nebude tím, že červenec je pro leckoho spíš přípravné anebo rekreační období. Máš-li za sebou dvouměsíční období vrcholných závodů (od MČR DT přes celostátní nároďáky a štafety po MČR KT), tak nejsme stroje a řada závodníků si ráda dá pár týdnů oraz, než se znovu rozjede k podzimním vrcholům. Případně věnují čas rodině nebo jiným aktivitám, když v květnu-červnu moc neorienťáckých víkendů neměli. A v neposlední řadě i pro české vícedenní platí v menší míře to, co popisuji u zahraničních, totiž ekonomické síto - letní závody si asi většina lidí platí ze svého a někdo prozávodí každý víkend, zatímco jiný dvakrát obrátí každou korunu. Takže se vůbec nedivím, že ranking za červenec naprosto neodpovídá situaci v jiných měsících a "bodová jatka, ve kterých spousta závodníků neobstála" spíš vypovídají o tom, že dělat ranking za jeden měsíc je (promiň mi to) blbost.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)