Re: Nové logo ČSOS


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: kála , posláno: 7.6.2009 12:22:30, z adresy: 213.168.181.184

Vašku nebuď unáhlený - když mi domů přišly první návrhy (anketu o logo zpracovávám), taky jsem to viděl pesimisticky jako ty. Když si je vytiskneš a budeš je mít několik dní před očima, tak ti pár návrhů "vleze pod kůži". Když nějaká firma mění logo, taky většinou každý mrmlá, že to je hrůza. Jsou tam návrhy (cca 2-3), které jsou slušné. A výsledek ankety bude mít pouze doporučující charakter pro Valnou hromadu, která má konečné slovo.

Pro pobavení logo Ostravy!!! Cena: 1,8 milionu!!!

ČUS Kála!!!


>Právě jsem si prohlédl návrhy na nová loga svazu. Obecně vzato jsou tyto návrhy, dle mého názoru, až na výjimky strašné.
>
>Myslím, že jsou skutečně pouze dvě možnosti: Za prvé nechat stávající logo. Nebo za druhé poptat profesionály. Nemám nic proti nadšení amatérů vymyslet logo, to je nakonec pěkné, že do toho má někdo chuť, ale byla by náhoda, kdyby z toho vzešlo něco profesionálního.
>
>Je to můj názor, někdo může mít názor zcela opačný, nicméně odkazy na loga jsem poslal svým přátelům, kteří se touto problematikou zabývají, a můj názor se mi spíše utvrdil.
>
>Sám pak doporučuji buď vyčlenit na nové logo peníze (profesionál nepracuje zadarmo), nebo poptat profesionály-známé (jako známí mohou vytvořit návrh zadarmo) a nebo logo neměnit.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)