Re: Re: Re: sprint v Praze - komentář k výsledkům


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: ZLH7001 , posláno: 13.5.2009 18:41:48, z adresy: 195.22.51.203

>Porovnavat zavod, ktery se nikam nepocita a navic je ani nevim kde, s vcelku kvalitne obsazenym sprintem v Praze s velkou akumulaci zavodniku mi neprijde nejlepsi.

To, že nevíš, kde je Šternberk, je čistě tvůj osobní problém a s diskutovanou problematikou to nijak nesouvisí. To, že se M HO ve sprintu nezapočítává do rankingu, je důsledek sporné situace a následného protestu. Není to tím, že šlo o bezvýznamný závod. (Nevysvětloval jsem, chybně jsem předpokládal, že čteš na benu i příspěvky na jiná témata, než tebou otevřená.) Každé srovnání samozřejmě trochu kulhá, podle mě se dá Mistrovství Hanácké oblasti srovnat s Pražským přeborem úplně stejně jako Pražský přebor s Mistrovstvím ČR.
>
>
>Neda mi to - kdyz vysledky nejsou smerodatne, k cemu se z nich tedy dela ranking a hlavne proc se pouziva, kdyz jde nejen dle Tebe o treninky, kde jsou vysledky jedno.

Tohle je fakt pecka, dobře ilustrující tvou metodu práce se smyšlenkami. Sepsal jsem výsledky dvou závodů stejným způsobem jako ty a zeptal se: "Jakýpak obecný závěr se z toho dá vyvodit?" Místo odpovědi na otázku tvrdíš (opravdu nevím proč), že výsledky nejsou směrodatné a podle mě jde o tréninky, kde jsou výsledky jedno. Člověče, co to meleš? Vzpamatuj se.
>
>
>Rovnez je dobre se podivat na ztratu techto zavodniku - kolem 1 minuty. Loni na MČR to bylo kolem 5 minut na chvostu.
>
>Zpochybnit to, že tedy i mezi běžci 2. stovky mohou být kvalitnější sprinteři než mezi běžci první padesátky, dle mě nejde.

Ty jsi to pořád ještě nepochopil, ale já opravdu netvrdím, že systém OB kvalifikací na M ČR je dokonalý (a nezpochybňuju, že mezi běžci druhé stovky rankingu mohou být kvalitnější sprinteři než mezi běžci první padesátky.) Tady jde o to (furt dokolečka), že ty, když chceš něco zdůvodnit, tak poměrně často nepoužíváš relevantní příklady. Přece ti snad musí být jasné, že ve sportu, to není vždycky tak, že tabulkově lepší porazí tabulkově slabšího. Myslel jsem, že když ti na konkrétním příkladu ukážu, že i na libovolném middlu nejsou závodníci ve výsledcích seřazeni podle rankingu, tak ti to docvakne. (Tak jiný příklad: Je možné, že na MS v kopané postoupí Švýcarsko, zatímco Lucembursko nepostoupí. Ale na základě toho, že Švýcaři prohráli doma s Lucemburskem 1:2 přece nemůžu tvrdit, že kvalifikační systém je špatný.)
>
>
>A to jsem ani tyto běžce nezařadil do běžců se sprintovým potenciálem (ti mě v závodě zklamali), tedy máme další jména navíc.


PS: Už mě to fakt těžce nebaví (a ZBYTEČNĚ žere čas). Pokusím se na tvé hovadiny nereagovat, snad své předsevzetí dodržím lépe než ty. :-))



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)