MCR DT


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Rysák , posláno: 28.4.2009 10:23:03, z adresy: 84.42.188.215

Nechtej prosim po soutezni komisi, aby zavadela nebo snad sama delala delegovane rozhodci na vsechny zavody CSOB. Kvalitu zavodu by mela zajistovat skoleni a trideni rozhodcich dle jejich kvality. Pokud R1 se startovkou ignoruje pravidla (jak pri Mistrovstvi, tak Veteraniade), pak je na case mu licenci sebrat (sorry, Tomasi). Nebo si mohl dostatecne dopredu nechat v Provadecich predpisech zajistit jiny system losovani, na 90% by mu to soutezni komise schvalila. Nazory v soutezni komisi na uvedeny problem se ruzni, tve vyjadreni je prilis cernobile a neni tak uplne spravne.

Dalsi nesmysl je to, ze "soutezni komise ani nechce aby DT nekdo behal". Snizovani koeficientu a nezarazovani do dlouhodobych soutezi je pouze DUSLEDEK toho, ze to poslednich nekolik let skoro nikdo poradnej nebeha a nikoliv pricina. Konkurence oproti MCR na klasice je nesrovnatelne mensi, tak proc tomu spat stejne postaveni? Jen proto, ze se to jmenuje Mistrovstvi? To je prece blbost. Pokud mas nejaky skvely recept na zvyseni ucasti, sem s nim!

zdravim,
Rysak
(jeden hlas v soutezni komisi)

>K tomu uz neni co dodat. Startovka neni nalosovana a nesplnuje pravidla. Hlavnimu rozhodcimu (R1) to nevadi a svazove komise (jako napr. ta soutezni) davaji ruce pryc, protoze to vlastne neni jejich vec (jasne, pravidla rikaji, ze do toho nemaji co mluvit)...
>
>Na webu hodnoceni zavodu jeden z hodnotitelu (hodnoti drzitele R1!) napsal, ze takova startovka je vlastne divacky atraktivni. U Bedi je citace PK o tom, ze se skoro netvorily ani dvojice, natoz skupinky. Sam Beda si stezuje, ze MCR DT nikdo nechce behat.
>
>A co s tim?
>1. Startovka svym nelosovanim v kategoriich se 2 okruhy (H18,H20,H21,D21) absolutne nic na atraktivite nepridala - zavodnici na ruznych okruzich meli prvni spolecnou kontrolu az sberku. Pak se neni mozno divit Aljosovi, ze vyhlasil dobihajiciho Sosaka jako Mistra CR a o par chvil pozdeji to musel anulovat a spravne vyhlasit Osina...
>
>2. To ze se netvorily skupinky je nesmysl. Naopak. Tvorily se prave diky startovce, protoze stejne vykonni zavodnici startujici kolem sebe se pri sebehnuti uz nerozdeli. Jak by taky mohli, kdyz behaji zhruba stejne. Temer ve vsech kategoriich bezeli nekteri z medailistu ve dvojicich nebo skupinach. Pritom stacilo normalne nalosovat, tim by se dobri zavodnici rozlozili do celeho startovniho pole a 99% nejlepsich by slo samo.
>
>3. A proc si stezovat, ze MCR DT nikdo nechce behat? Vzdyt soutezni komise to jako tvurce provadecich pokynu ani nechce! MCR DT neni pro dorost a juniory zarazena do zebricku A, pro dospele neni zarazena do Ceskeho poharu a v rankingu ma koeficient 1.03, ktery rika, ze je to zavod na urovni B zebricku... Tak proc by tam mel vubec nekdo jezdit???
>
>Uz se tesim, az na dalsich zavodech budou startovky "losovany" podle toho kdo odkud je, kdo s kym kamosi apod. Ze to je "legalni" jsme se uz presvedcili.
>
>Jinak diky poradatelum za peknou dlouhou trat. Az na jednu dle meho nazoru (a gps) spatne postavenou kontrolu to byl moc hezky zavod.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)