Re: Můj názor na věc


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Minimíša , posláno: 21.4.2009 16:31:04, z adresy: 90.176.213.170

No tak s tímhle absolutně nesouhlasím. Trenér nemusí umět běhat? To si děláš srandu, ne? To chceš říct, že když se teďka rozhodnu, překecám pár lidí a dám jim do ruky buzolu, že jsem trenér? To seš hodně na omylu chlapče. Myslím, že trenér musí zvládat mnohem víc věcí než je jenom sestavování družstva. Pravda, že není nutností, aby byl mistr světa, ale argument, že nemusí umět běhat je blbost! Další věc, tady nešlo o žádné hrdinství. Stejně tak můžu říct, že jestli si myslíš, že je hrdinství tady psát řečičky o fairplay, tak si taky na omylu. Jsou to slova do větru, aby se neřeklo, to co TY říkáš. A co vůbec nechápu je, proč tu děláš z ALjoši hrdinu. Nepopírám, že by nezaběhl dva úseky a je mi to uplně jedno, ale věta, že on není zbabělý podvodník z něj dělá Mirka Dušína a z ASU Rychlé šípy.
Pro nechápavé: reakce není ani proti Aljošovi, ani proti ASU, ale proti BenQvě reakci a hlavně větě "trenér vůbec nemusí umět běhat", abychom se vyhnuli zbytečným kecům a urážkám

>Trenér nemusí vůbec umět běhat, musí umět sestavit kvalitní mužstvo, které nemá zapotřebí podvádět a dokáže zaběhnout kvalitní výsledek i se slabšími jedinci (tím myslím sebe). Navíc si myslím, že žádný fairplay sportovec nedokáže podvádět, takže jestli si myslíš, že je hrdinství zaběhnout podvodem 2x, tak si na velkém omylu. A co se týče toho jestli by ALjoša dokázal zaběhnout 2 úseky? Určitě jo, ale jak už jsem řekl, on není zbabělý podvodník jako jiní.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)