Re: Re: Re: Re: Re: přihlášky v povinném formátu


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Lešťa , posláno: 18.3.2009 21:38:38, z adresy: 89.24.6.84

Ad Neregistrovani: Ja mel na mysli spis to, co se mi stalo letos na LOB, ze kdyz ja to za oddil prihlasuju a pritom nejsem na LOB registrovan, ObHana me vyfuckoval s tim, at poslu poradateli mail... a Radim mel tehda ze mne urcite radost :(

Ad vicedenni: STH je STH, ja jsem si na Advantu radsi naprogramoval svuj system, ktery se mi zda (samozrejme egoisticky) nejlepsi. Stejne tak ZBM a PGP ma svuj system, tusim, ze i BOR se o neco takoveho na Bohemii pokusil, takze tady si myslim, ze OBHana prohrava na cele care.

3) To je otazka zvyku, pro me ma logiku trideni podle kategorie, ostatni je mi proti srsti. Tecka.

4) Ano umoznuje. Ale ja funguju na cca 12 pocitacich ruzne po svete a s tim posilanim hesla na mail to obcas trva i 3/4 hodky (osobni zkusenost) nez to dojde... a to me fakt pak to posilani prihlasek nebavi.

A sorry, mail je rychlejsi nez "hromadna prihlaska"... aspon pro me.

Uznavam, ze pro nekoho to muzou byt jen kosmeticke vady jinak funkcniho systemu. Ale jak jsem naznacil uz o prispevek vys, pro me je proste stale pritazlivejsi pouziti mailu i pres to, ze jsem ObHana zvladnul. Takze jak rikam, nechme to na poradateli, jaky "komfort" zavodnikum nabidne.




>>Osobně OBHaná moc nemusím z několika důvodů:
>>1) Nelze využít pro neregistrované
>
>neregistrovné tam prostě doťukáš z mejlu( stačí ho napsat a vložit jako v povinném formátu a registrační číslo zvolit jako NER 75XX
>
>>2) Ne moc přehledné, hlavně u vícedenních
>rozhodně přehlednější než, když se čeká na přehled přihlášených jako tomu bylo loni u STH. Seznam byl zveřejněn asi 58 dní před závodem!
>
>>3) Zpřeházené kategorie (ne klasicky od 10 do 75, ale nejdriv A, pak B, pak C a nakonec E, no hruza)
>
>a proč si nezvyknout právě na toto řazení. je to jedno, když se chci podívat na jinou podkategorii kliknu jinam
>
>>4) Nutné pamatomat si systémem vygenerované heslo
>>
>určitě víš, že počítač si heslo rád pamatuje ahlavně tento systém ti ho během 10vteřin pošle na zadaný email
>
>>Kdyz poradatel uvede, ze se mam prihlasit pomoci OBHana, dobra, zkousnu to, ale poslat mail je pro me neskonale jednodussi, navic kdyz mi nas vnitroklubovy system vyhodi prihlasku v predepsanem formatu CSOB, je poslani prihlasky otazkou nekolika sekund (narozdil od Hane).
>
>To je asi tvůj největší omyl. Mrkni se na řádek, který se jmenuje "Načtení přihlášky z jednotného formátu" Nic rychlejšího jsem ještě nenašel
>
>>Pokud nekdo ma zajem na vyuzivani tohoto systemu, proc ne, ale nechme moznost zaslat prihlasku i jinym zpusobem, nez jen takto.
>ano, třebas dopisem, mejlem, telefonicky a dalšími asi 10způsoby. Řekl bych, že se vždycky najde v oddíle jeden schopný člověk, který by jednotný způsob přihlášení měl zvládnout.
>
>toť vše na obhajobu tohoto skvělého a jednoduchého systému.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)