Re: Řešení


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Kurej , posláno: 25.12.2008 21:19:01, z adresy: 85.71.215.18


No co. My sme jazdili z KE na federaly napr. do N.Boru, na MCSSR LOB do Nejdku... a prezili sme...

>Zdá se, že řešení je na světě. Spojovat oblasti. A nakonec budeme mít jenom jednu oblast, která se bude jmenovat Česká republika. Nakonec, když se podíváme např. do USA (nebo, ať nejdu tak daleko, - do Francie), tam lidé jezdí za závody mnohdy i dále, nežli je vzdálenost Aš-Havířov...
>
>>Tohle nejsou asi zrovna nejlepší příklady - jde o závody s účastí nejlepších vysočinských závodníků a výborných borců z dalších oblastí. Tady se opravdu dalo něco vyběhnout. Bohužel z mnoha důvodů úzká vysočinská špička moc pravidelně na oblasťáky nejezdí (a lůzři jako já vyhrávají celkové hodnocení).
>>V poslední době si ale na body taky moc nestěžuju. Díky společným závodům s okolními oblastmi (Jihomoravská, Východočeská, ...i ta Jihočeská :-) ) je slušný příjem bodů zaručen.
>>
>>A jinak na naše závody nedám dopustit! Jejich komornější atmosféra (při závodech bez ostatních oblastí) mi vyhovuje :-)
>>
>>>uz jednou jsem rikal, ze Vysocina opravdu neni slaba oblast, jak se JJ tady snazi podsouvat - dokazat to muzu jednoduse - za posledni rok a kousek jsem bezel na Vysocine 3 zavody, prikladam vysledky:
>>>letos sprint - k nemu bych rad dodal, ze nekteri dalsi clenove CHT (Fanda Vacek a Honza Krejsa) vedi, jake tam byly problemy a ze jsem diky tomu byl nakonec mozna vic poskozeny nez ti, kvuli kterym se ten zavod zkracoval o 2 kontroly, ale co si budem povidat, bral jsem za nej body, takze protest jsem nepodaval :-)
>>>http://ob.zcu.cz/ranking/index.php?page=zavod&xkod=080405019H21C&xkat=h21&xreg1=DOB8002
>>>loni 2 zavody v jeden den - prvni sprint:
>>>http://ob.zcu.cz/ranking/index.php?page=zavod&xkod=071014178H21C&xkat=h21&xreg1=DOB8002
>>>a druhy kratka: tady si opet neodpustim poznamku - na 6 minut jsem ztratil cip.
>>>http://ob.zcu.cz/ranking/index.php?page=zavod&xkod=071014179H21C&xkat=h21&xreg1=DOB8002
>>>Z toho vseho mi vyplyva, ze jakozto vychodocech castecne behajici i stredni Cechy (dve nejvetsi oblasti u nas) a federaly si na Vysocinu vzdy jedu pro body. Kdyz uz nic jineho, podle rankingoveho cisla jsem se zaradil vzdy zhruba na odpovidajici umisteni. A kdyz uz jsme u toho, letos pocitam body i z VJC :-))). A i v tomto zavode se podle me vcelku ukazalo, ze ten ranking jihocechu zas tak strasne podhodnoceny neni:
>>>http://ob.zcu.cz/ranking/index.php?page=zavod&xkod=081018214H21&xkat=h21&xreg1=DOB8002
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)