závěrečné shrnutí a zásada Svědků Jorgenových


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 7.12.2008 16:37:27, z adresy: 62.240.183.85

ještě to na závěr shrnu:
celou dobu jsem se snažil o oddělení rankingu od MČR z toho důvodu, že závodění v 10ti závodovém rankingu mě nutí skončit se závoděním (závoděním nemyslím to jet na závody, ale cílevědomou práci na zlepšení vlastních výkonů). Předpokládám, že v podobné situaci je více lidí, tedy jezdit neustále na závody + pořádat, chodit do školy a vydělávat si na svoji obživu, + pořádně trénovat,,, je nemožnou kombinací (resp. je to možné s takovými sociálními a osobními náklady, že to nemá smysl).

Jediné řešení jsem viděl ve stanovení závodů, ve kterých o něco jde - tedy MČR a na ně možnost se nominovat, zbytek je pro trénink a závisí na mě, zda vyrazím či nikoli.

V ideálním případě by pak orientační běžec absolvoval 6 individuálních závodů - 3krát kvalifikace + 3krát vítězství na MČR,, plus štafety.

A to je dle mě ideální sezóna OB běžce, přesně v zásadách Svědků Jorgenových.


>Ja si myslim, ze Tve pripevky uz vsechny obtezuji.
>
>Nechapu k cemu porad vymyslis nejake upravy systemu. Soutezni komise jasne rozhodla, co budou za upravy na pristi rok. Mas tedy dalsi rok na lobovani mezi novymi cleny soutezni komise. Ctenari BENu uz vsechny Tve napady znaji.
>
>OB ma spoustu jinych zajimavych temat k debatovani. Venuj hodinu denne, kterou travis na BENu, svemu treninku a ranking a podobne souteze Te prestanou zajimat, protoze jako reprezentant na ne nebudes mit cas. :-)
>
>Uz jsem od Tebe dostal nekolik emailu o tom jak omezis sve psani na BENu - tak se tim zkus ridit.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)