Re: Re: Re: Zas niekto myslel...


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Starouš , posláno: 27.11.2008 11:55:31, z adresy: 85.160.67.128

No jasný. Postavit by to mohl kdokoliv. Beztak je pak na HR, aby vše zkontroloval. Asi je to mechanismus, jak kontrolovat HR, kteří se na to vybodnou ;-)
A podmínkou zisku R2 je postavení cvičné trati podle současných trendů. Jak píše Sosna - pak bychom se mohli dostat do situace, že budeme běhat na tratích z osmdesátých let, kdy ještě stavitelé neměli např. možnost SI jednotek a tedy prakticky ani křížení tratí, mapy nebyly tak přesné jako dnes a na jemné dohledávky se nehrálo, klasiky se stavěly na osmi kontrolách...však pro příklad nemusím chodit ani moc daleko (myslím za hranice města).
I popisy se vyvíjejí (někteří tuto změnu nezaregistrovali) a vůbec je toho celkem dost. Jednou za pár let se proškolit je jedině ku prospěchu. Čímž neříkám, že proškolený člověk vždy odvede lepší práci, nežli neproškolený, ale je tu větší šance, že ano.

>O tom nepisem, to viem. Myslite ze absolvovanim skolenia a ziskanim R2 sa niekto stava stavitelom trati pouzitelnym pre "zavody soutezi CSOB"? Ja si myslim ze automaticky nie, a ze ani R-neviem ake nie je zarukou citu pre stavbu trati. Ale napr. exeletne ovladanie pravidiel OB je mozne aj s licenciou R1,2,3... :-)
> Zopakujem - mozno nie kazdy, kto si da tu pracu premyslat nad stavbou trati, ma ambicie a chut a neviem co, ziskavat R2... Ale za to ma byt potrestany uvedenou podmienkou - R2.
>
>>Kureji, závody soutěží ČSOB nejsou oblasťáky a vícedenka. Ono jich je vlatně jenom pár do roka oproti ostatním ;-)
>>
>>>-na všech závodech závodů soutěží ČSOB v OB pro rok 2010 musí být stavitel tratí rozhodčím alespoň 2. třídy
>>>
>>> Tak toto som si fakt precital v "Sdelení soutežní komise 17/2008" !!! Vtip? Zda sa ze nie. Ak ano, tak je sikovne vtesnany do spominaneho dokumentu...
>>> To si autor/i/ tejto podmienky mysli ze to je zaruka kvalitnych trati, ak je stavitel rozhodcom v OB? Hlavne ti "zasluzili" rozhodcovia, to budu asi ti naj stavitelia, ze... Si myslim, ze kdejaky orientacny bezec bez ambiicii stat sa rozhodcom, dokaze postavit trate k spokojnosti ucastnikov zavodu /samosebou ze vsetkym nikto nevyhovie nikdy - moze mat R ake chce/. Fakt zas niekto myslel... Este ze tam nie su podmienky clenstva v nejakej strane, vek, minimalne vzdelanie, suhlas s vstupom do EU a tak...
>>>
>>>Ps: skoro vzdy mi v takychto pripadoch pride na um ten vtip o tom, ze "volove prichazeji na svet volenim." Teda bez urazky tich, co sa nebudu citit ako trafena hus...
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)