Re: Re: prioritaire k víkendovému zasedání


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 20.11.2008 22:32:03, z adresy: 78.128.168.239

nadávám jen lidem, co předtím nadávali mě, čili pokud jsi nebyl jedním z anonymů či posměváčků, tak můžeš být v klidu, lůzou nejsi.

a) stejně jako na MS se člověk nominuje z nominaček
b) stejně jako na IROONMANA se člověk nominuje z kvalifikačního závodu
c) stejně jako na MČR v atletice či plavání se člověk nominuje z limitu

stejná možnost by měla fungovat i v OB, jak běžet MČR. Nejjednodušším způsobem, jak toho dosáhnout, je rozšířít nominace na MČR z oblastí.
Tvé nastíněné scénaře jsou dle mě zbytečně časově a finančně náročné.

>Tak když jsi ani za měsíc nevyplodil jedinej konkrétní návrh, zkusim to za tebe:
>
>Závodníci, kvůli kterým by možná stálo za to něco měnit:
>
>1) eliťák, ale má málo závodů - běhá elitu díky licenci z miulýho roku, novou si vyběhne na MČR, kam se i přes málo závodů dostane z rankingu nebo požádá o divokou kartu
>
>2) závodník výkonostně okolo 200. místa v rankingu - chce se dostat na MČR, tak ví že na jaře mu stačí 2-3 povedený závody a na MČR se dostane, pokud závody neobjezdí, má smůlu
>
>3) závodník, který rok vynechal nebo který v životě neběžel OB a chce se nominovat na MČR (to asi nejvíc řešíš) - přes zimu točí, na jaře se musí spokojit nejdřív s H21C, ty vyhraje, na další Áčka (před MČR jsou tuším 3 víkendy) dostane divokou kartu do H21A, zase vyhraje a buď:
>
>a) rovnou dostane divokou kartu na MČR
>b) i těch 6 závodů mu stačí do 200. místa a nominuje se
>c) když je tak dobrej, zajede si na přebor oblasti, kde v klidu postoupí
>
>
>Čili nevidim moc důvodů, proč kvůli tomu nějak drasticky měnit ranking ev. nominace. Možná snížit počet závodů v rankingu kvůli motivaci, ale po přepočtu se až na pár výjimek nic nezměnilo. Ale pokud točíš a chceš bez závodů hned na MČR, tak tam podle mě nemáš co dělat.
>
>Jiná věc je MČR ve sprintu, tam bych to zkrouhnul na třeba 40 lidí, ideálně semifinále a finále. Ale dělat sprintovej ranking, když za rok jsou všehovšudy 3 kvalitní sprinty mi nepřijde ideální.
>
>A zkus ve svejch odpovědích rovnou nenadávat ostatním. Mě třeba taky ranking moc nebere, takže jsem lůza? Už mě s tim docela sereš.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)