Re: MČR ve sprintu a Baron


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Black Owl , posláno: 11.11.2008 17:10:23, z adresy: 85.160.68.141

Jasně. Tak hlavně Baronovi uber další způsob, jak se dostat na MČR ve sprintu bez umístění do 70. místa. Zruš licenci R z dlouhé trati.

>jen ti dodám na lepší přemýšlení:
>
>představ si, že i ten Baron se rozhodne v dubnu zahodit cigára a všechny překvapit na MČR ve sprintu. 4krát týdně intervaly, totální abstinence, na slečnu nemá čas, prostě nic. No, a pak v červnu zjistí, že vlastně pro něj neexistovala cesta, jak se na to mistrovtství nominovat.
>
>Současný ranking a systém soutěží tak způsobí, že se ke svým cigárům zase vrátí
>
>>opravdu tenhle příspěvek nechápu, do teď jsme se zde namlich vůbec nezajímali o faktické změny, ale pouze o to, že vlastně vůbec nevadí, že soutěže nefungují tak jak mají. Tuhle debatu jsme myslím odhalením soutěžního nihilismu v duších mnozích ukončili a nyní se tady může roztrhnout pytel s návrhy (pošli mail soutěžní komisi, aby jsi zjistil, že jsou si vědomi, že některé věci v současném systému nejsou v pořádku). Místo svých příspěvků neustále řešících moji grafomanii prosím tě navrhni, jakým způsobem by jsi ty osobně vyřešil (a já už sem nebudu muset psát, raději se totiž vrhnu do tréninku):
>>1) start na MČR ve sprintu
>>2) statičnost soutěžích (na elitu či hodně dobrá Ačka stačí trénovat 1-2měsíce, postup v soutěžích trvá celý rok)
>>3) vztah rankingu a MČR (start na MČR díky vyššímu koeficientu znamená jakousi jistotu startu příští sezónu, ve své podstatě člověk díky velikosti tohoto koeficeintu pocití konec činosti či pokles formy až při dalších MČR, nikoli v průběhu sezóny)
>>4) nulový statut některých oblastních závodů a některých vícedenních
>>5) klesající úroveň běžců
>>6) vyběhnutí R licence na dlouhé trati a následný start na MČR ve sprintu
>>7) udělování divokých karet
>>8) rankingový koeficient postavený čistě na tom, kdo běží
>>9) jako bonusový přidávám stoupající rozdíly ve štafetách
>>
>>Předpokládám ale, že tobě jsou tyhle věci úplně jedno, jinäk by jsi tohle nenapsal.
>>Své navrhy sem může prezentovat každý, alespoň bude z čeho vybírat.
>>
>>Díky reakci druhých považuji fiktivní závodníky za koncept špatný (rank. body tak ale bude záviset na tom, kdo běží a nikoli na tom, kdo vyhrál).
>>Kdyby se sešlo více argumentů k tomu rankingu ze 2 závodů, bylo by to fine, jelikož podobný návrh, ne z mé dílny, by měl být na soutěžní komisi určitě diskutován.
>>
>>
>>
>>>...měl bys tohle fórum VYHRADIT Jiřímu Jansovi, protože hravě zvládá příspěvky i odpovědi na ně. Pro ostatní bys pak mohl udělat nějaké jiné fórum někde stranou, až v utajení.
>>>
>>>Oddíloví kolezi JJ by mu taky mohli zaplatit nějaký ten KURS KOMUNIKACE, to je teď v módě. Běžně je člověk schopen vyjádřit svoje názory, postoje a návrhy k nějaké věci nadvakrát. Že potom následují nekonečné spory s odpůrci a vzájemné vyvracení argumentů, není sice příliš hezké ani přínosné, ale je to běžné. Když ovšem někdo překopává své vlastní návrhy ještě dříve, než na ně někdo stačil reagovat, a vydává 25. "konečnou" verzi, je to opravdu unikát.
>>>
>>>Aniž bych se chtěl vyjadřovat k meritu, konstatuji, že mám nevalné mínění o inteligenci VŠECH těch, kdo navrhují čím dál komplikovanější systémy a jejich časté změny.
>>>
>>>Za soutěžní lůzu (bohužel už spíš bývalou) zdraví
>>>jk
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)