Re: Re: Kauza


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Starouš , posláno: 10.11.2008 10:37:04, z adresy: 85.160.65.87

A taky by to mohlo odradit ty, co děvče mají, protože se vyděsí, že by o ni mohli přijít :-D

A co teprve, kdyby sem, na BEN, zabloudila nějaká příslušnice něžného pohlaví...hrůza domyslet.

>mě osobně to nevadilo, ale myslím, že by to mohlo odradit sem psát:
>- chlapce, co ještě děvče nemá
>- homosexuály
>- rozvedené, co už dívku nemají
>atd. atd.
>
>Tvé jmeno jsem nijak nehledal, se stejnými iniciály znám jen jednoho běžce, tak jsem to zkusil a vyšlo to.
>
>Ale tím to považuju za uzavřené, osobní invektivy sem nepatří.
>
>
>
>
>>1) Tvá dívka se ráda seznamuje s lůzou a chátrou?
>>2) Závody ZASE v CHRUDIMI.... Z toho teda nejsem vůbec moudrej. Hezky sis zjistil, jak se jmenuju celým jménem, ale v Chrudimi jsem v životě na závodech nebyl a ani s tím městem nemám nic společnýho. Vyměnit informátora.
>>3) Jirko, Ty jsi na tu moji otázku ale pěkně nastartovanej. Musím bohužel konstatovat, že jsi nepochopil její smysl. Takový malý pošťouchnutí to bylo, ale osobní útok, ani posmívání, kdybys neměl, nikoliv.
>>4) Závěrem bych Tě chtěl požádat, jestli by bylo možné na tu moji otázku zapomenout.
>>
>>
>>>tohle dávání si příkladů nikam nevede, může to skončit tak, že vezmeme rankingovou listinu a bavit se o tom, zda každý jednotlivý závodník je na odpovídajícím místě a jaké jsou toho příčiny (rodinné zázemí, zápal, finance). (ale po tvém příspěvku jsem rád, že již ranking nezpochybňuješ tím, že ho stejně nikdo nesleduje a proto otvírat diskuzi na toto téma je zbytečné)
>>>
>>>Nic to nemění na tom, že nejjednodušším způsobem nominace je přímá nominace ze závodů (u sprintu by se dle mě hodilo 40 nejlepších z rankingu + první nepostupující z oblastních mistrovství, ale přidal bych, že na MČR ve sprintu neplatí R licence, jelikož se dá získat na MČR na dlouhé, což mi nepřijde relevantní).
>>>
>>>Na závěr uvedu, že současný systém obsahuje pár atributů, které ho činí drahý a časově náročný oproti tomu, jak by to mohlo fungovat. Jakákoli zlepšení v tomto směru jsou dle mě žádoucí.
>>>
>>>A pro Kubu Weinera, že dívku mám, až prý budou závody zase u Chrudimi, tak se s ním ráda seznámí.
>>>
>>>
>>>>Nemyslím si, že brigáda ke studiu patří k tak velkému časovímu vytížení. Pokud se třeba nejedná o práci na poloviční úvazek nebo o normální práci kombinovanou s dálkovým studiem.Existuje docela dost povolání, kde se v určité době nedokopeš ani jednou týdně k tréninku - účetní v době daňových přiznání (tzn. 1 x za 1/4 roku + různé další uzávěrky), šéf firmy (schválně se zeptej Goba 39. v ranku - kolik hodin měsíčně napracuje) a mnoho dalších... to s objížděním sprintů po reúpublice jako vtip brát nemusíš, je to návod, jak se mají dostat ty 2 z tvého okolí na MČR sprintu a porvat se tam o medaily...
>>>>
>>>>>chtěl jsem tím řící, že v současné době mnohdy platí, že být studentem znamená zároveň být pracujícím. Pro takové běžce je bohužel současný systém opravdu náročný, pokud mají zároveň normálně žít (tedy dělat i neOB věci).
>>>>>Ranking bych tak viděl jako soutěž pro věk 30+ či pro lidi, co je někdo finančně kreje, v týdnu jsem jen v práci či ve škole a o víkendu si tedy jedu zazávodit. Pokud se například chci věnovat 4-5krát týdně tréninku, chodit do práce + do školy a do toho jezdit ještě na závody, pro takové běžce je toho opravdu moc.
>>>>>Proto jsem navrhoval stanovit, že jedinými podstatnými závody jsou MČR (a na ně kvalifikace) a zbytek je pro zábavu. A nebo že jsou všechny závody podstatné (hlaní soutěží je ranking) a komu se to nelíbí, má si vybrat jiný sport.
>>>>>Současný systém je mišmaš, ostatní závody podstatné nejsou, musím na ně jen pouze dojet a zde se s nějakým 80% vypětím všech sil dostat do cíle, abych si odškrtl 10 závodů a měl jistotu, že budu v horních 200.
>>>>>
>>>>>s objížděním sprintových závodů po celé republice to beru jako vtip, narozdíl od lesních závodů zde variabilita terénu nehraje žádnou roli, proto by bylo mnohem jednoduší takové bežce nominovat přímo z 1 závodu (nabízí se oblastní mistrovství).
>>>>>
>>>>>
>>>>>>Máme 11 oblastí, tak kdo brání těm 2 lidem z tvého okoléí object všechny oblastní přebory ve sprintu? Mimoto se při každém štafetovém víkendu běží i sprint, takže závodů ve sprintu, které se počítají do rankingu je dost. Jestliže se chtějí porvat o medaile na MČR ve sprintu, tak musí něco předvést (10 dobrých sprintových závodů) a něco obětovat (dojíždění po celé republice). Argumentovat časovou náročností u studentů je pěkná pitomost. Každý pracující se pak po tobě pěkně sveze... Jinak souhlasím se vším s Lešťou.
>>>>>>
>>>>>>>naposledy to sem píšu, jelikož mi stále přijde, že některé argumenty byly zcela ztraceny během osobního osočování:
>>>>>>>
>>>>>>>spravedlnost rankingu
>>>>>>>"ranking je momentálně co do spravedlnosti téměř nepřekonatelný" - pokud je ranking brán jako nominační soutěž na MČR, a jakýkoli závod zařazený v této soutěži je pak jakýmsi nominačním, pak to rozhodně spravedlivé není. Nevidím sebemenší důvod, proč by běžci z jedné oblasti měli jezdit na závody jiných oblastí jen proto, že si zde vyběhnou lepší body. Závody oblastí jsou závody stejné kategorie, tedy body z nich by měly být podobné (samozřejmě nějak zreslené budou vždy, ale nyní je to extrémní), ne se lišit o 20%.
>>>>>>>Pokud vyhraji hokejový zápas, ač soupěř přijel s oslabeným týmem, mám do tabulky 3 body a nikoho nezajímá, kdo proti mě hrál.
>>>>>>>
>>>>>>>MČR ve sprintu
>>>>>>>já nevím, jak u tebe, ale v mém okolí se pohybují nejméně 2 bežci (nemluvě o mě, já jsem třída sám pro sebe), co jsou výkoností v lesních disciplínách někde kolem 200. místa a po měsící tréninku by byly schopni dát trojku někde kolem 9:30-45, což na MČR ve sprintu bohatě stačí. Argumentovat, že nebudou pravděpodobně bojovat o medaili, mi přijde trochu zcestný, nevidím velký rozdíl v tom, když si běžec z 200. místa řekne, že bude na MČR 30. a když si běžec z 20. řekne, že bude 5.
>>>>>>>
>>>>>>>k financím a náročnosti
>>>>>>>zaleží s jakým sportem porovnáváš. Já tvrdím, že současný dle mě vcelku náročný (hlavně časově) systém může hlavně u studentů (zde bych jen dodal, že oproti dřívějším dobám roste množství VŠ studentů, co si jedou na sebe bez podpory rodičů a tím pádem jim zbývá o dost méně času na trávení víkendů na závodech) může vést k utlumení aktivity (což by nemělo znamenat, že nepoběží MČR). Závodění v OB sice nestojí tolik peněz, ale času jo.
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)