Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Shrnutí všech shrnutí, odpuštění všech odpuštění


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Kuba z VjČ , posláno: 9.11.2008 17:47:37, z adresy: 88.103.248.27

Já jen reaguju na "plačky" studentů, že nemají čas - tuším, že zrovna takhle jsi asi vystupovat nechtěl a ani jsi to sem přímo nenapsal, ale každopádně to z tvého článka dost čišelo. Já jsem nikdy ranking nezpochybňoval a rozhodně jsem nikdy nenapsal, že ho nikdo nesleduje. I já, byť jsem ve 4. stovce ho docela sleduju. Je otázkou, jestli se má postupovat z oblastních přeborů na MČR - např. letos jsem běžel oblastní přebory dvou oblastí a pak i kategorii H21C na MČR a nabízí se mi přirovnání nebe a dudy.

>tohle dávání si příkladů nikam nevede, může to skončit tak, že vezmeme rankingovou listinu a bavit se o tom, zda každý jednotlivý závodník je na odpovídajícím místě a jaké jsou toho příčiny (rodinné zázemí, zápal, finance). (ale po tvém příspěvku jsem rád, že již ranking nezpochybňuješ tím, že ho stejně nikdo nesleduje a proto otvírat diskuzi na toto téma je zbytečné)
>
>Nic to nemění na tom, že nejjednodušším způsobem nominace je přímá nominace ze závodů (u sprintu by se dle mě hodilo 40 nejlepších z rankingu + první nepostupující z oblastních mistrovství, ale přidal bych, že na MČR ve sprintu neplatí R licence, jelikož se dá získat na MČR na dlouhé, což mi nepřijde relevantní).
>
>Na závěr uvedu, že současný systém obsahuje pár atributů, které ho činí drahý a časově náročný oproti tomu, jak by to mohlo fungovat. Jakákoli zlepšení v tomto směru jsou dle mě žádoucí.
>
>A pro Kubu Weinera, že dívku mám, až prý budou závody zase u Chrudimi, tak se s ním ráda seznámí.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)