Re: Re: Re: Přátelská rada


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiri jansa , posláno: 7.11.2008 10:18:39, z adresy: 78.128.168.239

reagoval jsem tak na neustale zpochybnovani faktu, ze mam pravo se ozvat, pokud s nekterymi vecmi v soutezi nesouhlasim (ja uz jen uvedu, ze me osobne to muze byt jedno, svoji licenci zachrany R jsem si vybehl). To zde bylo od zacatku zpochybnovano, pozdeji jsem pak usoudil, ze to bude bezci, co neberou OB jako sportovni soutez ale jako vypln vikendu, proti cemuz nic nemam, ale pak nechapu, proc se ucastni diskuze o soutezich, kdyz jim to je jedno.

Stejne jako se hokejista rve o kazdy puk mel by orientak rvat o kazdy rankingovy bodik.

>Sorry, ale protože už po několikáté brečíš na totéž téma, tak už ti to musím napsat.
>DO OSOBNÍ ROVINY TO ČASTO STÁČÍŠ PRÁVĚ TY.
>Kdybys tak dokázal na moment opustit svou fixní ideu: Kdo nenapadá ranking, nebere orienťák vážně. Kdyby sis tak dokázal odpustit poznámky o soutěžní lůze atd.
>Jeden příklad za všechny: 29.10. ti Jihočech napsal: "...Nezlob se, ale ja jdu do dohledavky vzdycky se zvysenym tepem a orazeni kontroly je vlastne takovej gol.. Btw videl jsem par svych fotek z dobehu, myslim, ze takhle zapalenej tretiligovej hokejista neni:)..."
>A tys mu v přímé odpovědi napsal: "...Z tohohle jen usuzuju, že ti to je zcela jedno, tebe zase tak závodění nebere, a proto se ostatním posmíváš. Tomu říkám soutěžní nihilismus a cením si víc hokejisty, co se kvůli jednomu bodu do krajskýho přeboru je schopnej na ledě přizabít..."
>
>>díky za přátelskou radu, já osobně jsem již několikrát diskutovat skončil, ale pak mě vždy něco probudilo z letargie.
>>
>>O seriózní diskuzi jsem se pokusil na začátku, v klidu jsem prezentoval své nápady, četl si komentáře k nim, nabízel argumenty pro a proti. To, že jsem toho vymyslel vcelku dost, mi přišlo pozitivní, nikdo zde více věcí nenabízel, proto jsem psal a psal.
>>
>>Pak se ale diskuze stočila od mých návrhů ke mně osobně. Soutěžní lůza tím začla napadat mě a celé soutěžení v orientačním běhu (přece když je nějaká soutěž nespravedlivá, tak je normální, že bude učiněn pokus ji změnit, místo místního plivání stačilo prezentovat své návrhy). Moje holubičí povaha byla zvyklá na ledasco, ale tohle bylo moc. Autoři tím vědomě snižovali hodnotu soutěžení a posmívali se zástupu trénujících v jejich snaze. Při představě těch smutných očí čtoucích si zdejší skřeky mě začly téct slzy a probudila se hrdost. Vzkazuju: "běžte se s vašimi nic neřešícími a druhé napadajícími příspěvky vysrat"
>>
>>Tím pro mě zde (v klidu jsem si mejloval se členy soutěžní komise) seriózní diskuze o soutěžích skončila. Původně jsem ještě chtěl vydat pár metodických článků (reprezentatem za 20 minut denně,,, proč je sprint nejvíce férová soutěž), ale poděkujte jim, je útrum. Členové soutěžní komise teď usilovně přemýšlí,jak soutěže zatraktivnit, abychom se příští sezónu mohli opět v klidu utkávat.
>>
>>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)