rozšíření licence


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jiří Jansa , posláno: 26.10.2008 22:45:10, z adresy: 78.128.168.239

Tak posledním dílem, který nabízím k posouzení, je rozšíření možnosti získat licence R (či licence J, ale netrvám na tom) i na republikových závodech.
Závodník požádá o divokou kartu (do kategorie A ji získá automaticky, do E na požádání,, aby toho někdo nezneužíval, tak se mu ze závodu s divokou kartou nebude počítat ranking) a poté podle umístění (1.-20. místo v E, 1.-3. v A) získá licenci (buď jen na disciplínu, ve které daný závod proběhl, nebo na všechny, nechávám na posouzení), se kterou se mu otevřou mistrovství a další republikové závody (zabrání se tak situaci žádání několikrát po sobě o divokou kartu, která je v současném systému nutná, pokud závodník chce závodit i bez rankingu).

Tímto se otevře mistrovství opravdu pro každého, stačí si požádat na jeden závod o divokou kartu a zde se předvést. Start na MČR tak bude plně fér.

Pokud by k tomuto návrhu někdo měl nějaké argumenty, nechť je sem napíše. Ale o žádné intelektuální souboje už nestojím. Na osobní invektivy už rovněž nereaguji.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)