Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Registrace na BEN


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: T.Plihal , posláno: 25.10.2008 0:22:20, z adresy: 213.226.226.13

Pokud chces poradat MCR v mnozstvi volnych vikendu, tak by bylo mozna tech dvacet zavodu dobra volba. Zavodu je dost, kdyz mas moznost na nich startovat, pokud ne musis ty narodaky objet vsechny a dohromady to stejene nevyjde. Zkusime to obracene. Vysvetlete mi prosim nekdo v cem spociva vyhodnost rankingu z desteti zavodu, cim je lepsi a smerodatnejsi nez ten ze sedmi? o co lepe seradi zavodniky dle vykonosti?

>S těmi slabšími oblastmi to je pořád dokola. Však nikdo neříká, abyste sbírali body z oblasťáků. To snad ani nikdo nečeká. Tohle mohou být právě ty závody, místo nichž se dá věnovat práci a rodině. Omlouvám se teď všem, co berou nějaký D žebříček jako vrchol své kariéry, ale pro mě slovo "oblasťák" znamená závod podřadné kategorie a očekávám od něj i takový bodový zisk.
>Na MČR se dá posbírat skoro dostatek závodů - 2xMČR krátká, 1xMČR dlouhá, 1xMČR sprint, 2xMČR klasika, 1xMČR noční - to je sedm. A zbytek si stačí zajet na celostátní závody - tam ty body budou vždycky.
>A k nevýhodnosti rankingu: Možná by se mohl nějak (ale jak?) změnit výpočet, aby nebyl velký bodový rozdíl mezi tím, když dostanu od pěti vynikajících závodníků dvacet minut na závodě a tím, když já jsem mezi těmi pěti nejlepšími a doběhnu na bedně a přitom podám subjektivně stejný výkon.
>Mně se čas od času podaří za někým uviset extra dobrý výsledek anebo se mi zkrátka náhodně zadaří a právě to, že je v rankingu 10 závodů, mě takový výsledek nekatapultuje o padesát míst nahoru, ale jenom o několik málo. Deset je jakýsi kompromis mezi nestabilitou umístění závodníka a reálnými možnostmi docílit příslušný počet závodů. Jasně, že dvacet by bylo lepší.
>Vysvětlovat netřeba. Nasimulovat ranking se sedmi závody si umím ;-)
>
>>To urcite dostal, jenze to neni zalezitost top 200 bezcu, ale cca. top 20 bezcu. Smyslem rankingu, pokud ho dobre chapu, je snaha co mozna nejobjektivneji hodnotit vykonnost bezcu, bez nutnosti prime konfrontace a pomoci neho je nominovat na MCR. Vyhodnost 7 zavodoveho rankingu oproti 10 zavodovemu je celkem zrejma, bude v mensi mire znavyhodnovat "slabsi" oblasti a nijak ranking neznehodnoti co se stabilnosti vysledku tyce. Klidne vysvetlim. t.plihal^seznam.cz
>>
>>>No ale však právě proto jsou karty, kdyby se někdo nedostal díky rodině, práci atp. a s tím souvisejícím malým počtem závodů do dvoustovky. Jistě se tací najdou a věřím, že pokud prokáží své kvality na pár závodech, divokou kartu dostanou. Nemyslím si, že by divokou kartu nedostal např. člověk, který by se umístil na třech, čtyřech závodech v elitě do pětky a zbytek zkrátka neodjezdil.
>>>
>>>
>>>>Ti nejlepsi = 200 nejlepsich bezcu. Nema cenu slovickarit, ty stejne vis jak jsem to myslel:)
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)