Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re + MČR sprint


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Starouš , posláno: 19.10.2008 23:32:51, z adresy: 85.160.73.140

Aby měla kvalifikace smysl, měly by být terény skoro rovnocenné. Doporučuji vytipovat taková místa. Ano, uvedený příklad není špatný, ale asi nebude podobných dvojic prostorů dostatek. V jednom městě je to skoro nemožné. Já mám problém i s tím, abych vytipoval jedno město v lokalitě 40x40 km, které by se hodilo na sprint. :-(

>Máš pravdu, že toto je důvod dost pádný. Ale toie život, při sestavení kalendáře se s tím dá něco dělat - např. spolupráce dvou oddílů, semifinále v Chrudimi a finále v Pardubicích, semifinále méně atraktivní část města apod.
>
>Jinak, když jsem zmínil kombinaci závodů - připojení nějaké akce v neděli - rozvinul bych myšlenku oddělit semifinále a finále klasiky do dvou různých víkendů, aby se na klasiku nepostupovalo z krátké, jak je to dosud, ale skutečně z klasiky.
>>To je docela jednoduché. Zkus sehnat dva rozumné prostory na sprint, které jsou alespoň trochu srovnatelné (jinak by kvalifikace neměla smysl) a jsou relativně u sebe. Podle mě je to nadlidský úkol, a pořadatel je obvykle rád za to, když zvládne sehnat jeden prostor, který je vhodný pro sprint.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)