Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re + MČR sprint


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Petr Hrouda , posláno: 17.10.2008 14:11:30, z adresy: 147.251.34.95

Má to své pro a proti - kvalifikací na finále klasiky by byla skutečně klasika (a řadě závodníků by odpadlo dilema zda jít v sobotu naplno a v neděli být více v únavě nebo se trochu šetřit a pak třeba o fous nepostoupit...), ale až na výjimky by se opravdu běžela kvalifikace v jiném terénu než finále. Nebo by se mohl ten kvalifikační víkend konat někde poblíž finálového, ale každopádně to tvrdě poleze do peněz, protože by musely být dva víkendy po sobě celostátní závody - a pro všechny, ne jen pro elitu a áčka, pro které je to standard. Letší Melechov by se možná dal, ale už vidím vloni třeba západočechy, jak jedou radostně dva týdny po sobě do Vizovic... Takže jako idea je to dobré, ale v praxi to asi nepůjde.

>>Jinak, když jsem zmínil kombinaci závodů - připojení nějaké akce v neděli - rozvinul bych myšlenku oddělit semifinále a finále klasiky do dvou různých víkendů, aby se na klasiku nepostupovalo z krátké, jak je to dosud, ale skutečně z klasiky.
>
>Nepředpokládám, že by se to uchytilo, ale jsem pro. Např. kombinace
>1.víkend: SO- semifinále klasiky, NE-ŽA, ŽB krátká trať
>1.víkend: SO- finále klasiky, NE-ŽA, ŽB krátká trať
>by se mi líbila... Ale bude tu asi dost argumentů proti - semifinále a finále by pořádal asi jiný oddíl, dost možná v naprosto odlišném terénu (což asi není úplně správně) atd.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)