Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soutěže a MČR


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 13.10.2008 19:42:37, z adresy: 78.128.168.239

tak tenhle metodologickej přístup ke sportu Ti závidím. Já jsem od mala veden k tomu, že když už jedu na závod či na zápas, tak tam jedu vyhrát (moc mi to sice nejde, ale připustit to nikdy nesmím, za to je trest sežrání buzoly). Současný systém rankingu mě ale mimo jiné nutí se vyzávodit na závodech, kde nechci, nutí mě běhat v kategoriích, v kterých nechci apod. Postupem času zjišťuji z reakcí, že jsem s tímto přístupem sám, opravdu by tedy bylo nejlepší, kdybych dostal doživotní divokou kartu na MČR, přestanu tak se svými nápady obtěžovat běžce, co jim současný systém plně vyhovuje, a budu tak mít možnost se v klidu v chrudimských polích připravovat na dny D.

A sborovým "věčná sláva Jorgenství" přísahám, že už končím s diskuzí o rankingu, soutěžích apod.


>Tak treba ja, ze.
>Ale na druhou stranu jsem letos v cervnu poprve v zivote vypadla z dvoustovky a protoze v cervenci jsem nic nebezela, tak jsem se na to MCR na klasice nekvalifikovala.
>Jenze ja z toho nemam trauma, ja z toho mam radost! Jinak by mi moje jesitnost nedala a musela bych tam jet a to uz bych tam taky pri sve kondici mohla umrit, uaa. Slava soucasnym kvalifikacnim pravidlum. A neodvazujte se snizit pocet zavodu do ranku, obcas se mi neco i povede a pak budu muset, nedej boze, zase behat MCR.
>
>>Je tak těžké pochopit, že i mezi OB běžci jsou lidi, co kvůli rodině, škole, práci, financím, se nechtějí utkávat každý týden na těch "správných" závodech, spíše preferují se udržovat trochu ve formě, odběhat si štafety a pak případně na MČR něco zaběhnout.
>>
>
>>Ale dovedu si představit, že se někdo z 200. místa příští sezónu rozhodne, že sprinty budou letos jeho, nasadí parkrát za týden pětistovky, a pak zjistí, že mu to kvůli "rankingovém běsnění" je na nic.
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)