Re: Re: Co tím stavitel z VRL myslel?


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jihocech (RH) , posláno: 9.9.2008 19:50:27, z adresy: 90.176.34.47

No, Sosno, k tomu dodavam jen, zes me nepresvedcil. Ukoncit zavod na K22 z 25 je koser. Stejne vsichni rikaj "byl bych dvanactej", tak proc to nepotvrdit? Proc se pocitaj vsemozny zebricky? Protoze lidi chtej srovnani, jury jim ho timto bere. (Nic proti jury, jeji rozhodnuti je zcela v souladu s pravidly a dokonce podle litery predpisu spravnejsi nez ukonceni zavodu na mezicasu..)

Ad druha vec - absolut souhlas...

>Ne a ne, zastavme vlnu ukončení závodů na K22 nebo že závod se kvůli zmatkům na startu počítá až od K1. To prostě nejde. A zvlášť u sprintu, kde jde o vteřiny a na K22 nebylo vůbec nic rozhodnuto. Co kdyby zeď byla v mapě vyznačena správně tlustá a Olaf při obíhačce zabloudil? Nechme spekulací, možná by šly odpustit fáborky, když by selhal cíl?
>
>Druhá věc je, že pokud zapomenu v klasickém lese jako kartograf 5 kamenů 2 srázy a zazelenit hustník, závod může být jakž takž regulérní, protože kdo neumí odhad vzdálenosti a azimut není orienťák. Ale u sprintu jde i o jasně nakreslené a promapované postupy. V městě se neběhá na azimut a odhad vzdáleností, ať už máme ISOM, ISSOM nebo ISSOMcz.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)