Re: BENreader - pohodlnější čtení BENa


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Michal Besta , posláno: 8.9.2008 9:43:08, z adresy: 78.102.254.71

Trosku jsem nepochopil o co Ti konkretne jde z pohledu validniho vystupu. Osobne pouzivam RSS ctecku z http://www.rssreader.com/ a ta vystup v pohode zpracuje. Stejne se k tomu stavi i Firefox a jine prohlizece. Jinak v HTML pod kazdym prispevkem je cely strom, takze kdyz clovek neco cte, tak muze pohodlne preklikavat v ramci diskuze a nemusi chodit nikam na titulni stranku.

Designove upravy BENu jsou vzdy mozne, ale jedine co jsem zatim slysel byl registrovany pristup do BENu, ktery by podle me vyuzivalo prilis malo lidi na to, aby bylo nutne ho zavest. Ja tvrdim: "V jednodnoduchosti je sila. Komplikovanych systemu, ktere nikdo nepouziva, jsou mraky." Pokud ma nekdo navrhy, at mi je posle mailem.

Co se tyka autorskych prav, tak urcite vis, jak na tom se svym readerem jsi.


>Ahoj, jsa rozčilen nemotorností čtení diskuzí na BENovi, udělal jsem udělátko ke zpříjemnění této činnosti sloužící, a to na adrese http://benreader.tomaskafka.com .
>
>Bude fungovat do té doby než BEN změní své HTML (je to jen nahrazování řetězců, a nic lepšího do té doby než někdo přeportuje http://home.ccil.org/~cowan/XML/tagsoup/ do PHP, nebo Bestík udělá stránky validním XML dělat nebudu :)).
>
>Technicky: přehled diskuzí se u mě na serveru upraví, jednotlivé příspěvky jdou pak přímo z BENu a nic se o nich nedozvím, neloguju nic.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)