Re: Re: Jednotny prihlasovaci system


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Sosna , posláno: 26.8.2008 20:02:59, z adresy: 80.95.99.36

VH z toho klidně vynechte. Je totiž hezké, že se usnese, ale někdo to musí naprogramovat a někdo někde provozovat a ještě případně zjistěte, co to bude stát. Takže začněte odsud, myslím že pak najdete podporu i níž než u VH. Jen se usnést je naprosto bezzubé.

Druhá věc je, proč pořadatel MČR preferuje "nestandardní systém" (není to poprvé a i na BENu se to už diskutovalo), když je tu neoficiální standard a zbytečně před závody prudí.

A nakonec vnáším další problém. Stejně jako on-line přihláška na závody by mohla se systémem, ba nejlépe musela fungovat i on-line závodní registrace. Už jsem zkoušel jisté lidi oslovit (zatím ty, co nějaké svazové systémy už stvořili) a byl jsem s poukazem na jejich zapojení do různých MS u nás odmítnut. Ani po letošním MS nejsem úplný optimista, že někoho ukecám - je tam toho dost na programátorské ošetření vstupů, aby to bylo opravdu komfortní.

Záměr může vyhlásit soutěžní komise nebo sekce OB, pravomoce na to má (takže když tak nikoliv VH ale už shromáždění sekce OB pověří), ale opravdu bych začal u toho zda se někdo přihlásí a nabídne podmínky.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)