Re: P ČSOB a Jaromír Švihovský


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Hóna (ten co to všecko prochlastal) , posláno: 24.6.2008 16:39:50, z adresy: 85.71.16.244

--- 2zlaté 1stříbrná, celkem přibližne kolem 50000Kč od ČSOB. Díky za ty prachy kluci aspoň sem měl za co 3roky kalit :-) Ročně vypiju do 500pivek + BT akce a tvrdej a jsem na nule :-) Je na čase změnit sport.

>Celý dnešní večer jsem s chutí pozoroval, jak přibývají pivečka na mém účtu a čekal, kdo bude ten první, co to tady pořádně osolí. Nečekám od sebe zázraky a ani vás nepřekvapí neznámé jméno a známé názory.
>Tedy k věci. Není si co nalhávat, v sobotu jsem se vrátil do Prahy a poblil se z několika návrhů na P ČSOB, některé byly bohužel přijaty, některé naštěstí ne. Celý návrh je jinde.
>
>Za tímto návrhem si snad nemůže normálně smýšlející člověk stát a kdyby se jej snad snažil obhájit před kýmkoliv slušným a korektním bude pro mě fakt mimo. Stejně tak, kdo bude hájit rozhodnutí předsednictva, ačkoliv nepřijalo všechny zvrhlé návrhy, nedokázalo nic vyřešit a rozhodlo podle rozložení...(zdá se, že svaz je v rozkladu).
>Je s podivem, jak někteří z těch, co tu přispěli znají svá práva, zdá se však, že velmi povrchně jen znáte pravidla slušného chování, neboť jinak byste nemohli psát takové urážky na pana Borovičku (o panu Havlíkovi nemluvě).
>Určitě je třeba říci, že můj pohled nevychází jen z kauzy posledního zasedání P ČSOB, neboť to považuji za vyvrcholení úpadku některých funkcionářů svazu a ve svém příspěvku shrnu další problémy, které se v poslední době udály a ve své podstatě stupňovaly. Zřejmě si jich většina z vás nevšimla nebo nemáte dostatek informací. Škoda příště, než se někoho začnete zastávat, zkuste nejprve kontaktovat vševědy z oddílu ZBM.... blabla bla MŠMT..atd..
>Jednu otázku bych rád položil Liborovi Zřídkaveselému, který píše na BEN, jen když se mu to hodí a když chce. V níže uvedeném příspěvku se zdá, že buď nemáš na korektorku nebo je občas alkohol také tvým nejlepším přítelem více než je zdrávo. Nebo je tvůj podpis náhodný?
>
>A nyní ten podpis: "Libor Zřídaveselý"
>
>Vám ostatním, kteří se tu vehementně zastáváte absurdních rozhodnutí P ČSOB. Vždyť to není ani čtrnáct dní, co vaše srdce utěšil sladkobolný žalozpěv Adama Chromého. Větší plačka už snad bude jen Jiří Jansa a jeho epos "Proč jsem nebyl v televizi" o dvaceti zpěvech...
>
>Domnívám se, že doběhnout(pokud teda vyrazim na start), vyrazit na pivko, strávit tam odpoledne, večer se přesunout do hospůdky a ráno se zbytkovým alkoholem v krvi na start(no to už radši jenom do stánku) je dobrý příklad a těch pár žáků a dorostenců, kteří teď OB dělají je mi víte kde. Jestli já jsem někomu vzorem, tak je mi ho docela líto, ale snad to nevnímá? Třeba vás zamyšlení nad předchozím textem neunaví a i na něco příjdete, pokud ne, škoda času, který jsem tomuto textu věnoval. Švihákovi, Hónovi i Heňovi i celému BT přeji, aby pochopili, že můžou být rádi, že májí kamarádi, kteří se jich zastanou ikdyž ví jaký jsou svi.. (plus přidávám pana Lorence, to je samosebou arcisvi..).
>Martin Vlach




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)