A to myslíš vážně?


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Honza Kramoliš , posláno: 20.6.2008 16:54:17, z adresy: 212.67.70.8

Je celkem zjevné, že předsednictvo ČSOB překročilo své pravomoce; níže už to dokládají Ko4ka a Sosna (podle DŘ "Disciplinární řízení realizuje v celém rozsahu Disciplinární rada ČSOB, nestanoví-li tento Disciplinární řád jinak." - což ovšem stanoví pouze v případě odvolání). Krom toho ještě neumí skloňovat: 4. pád přídavného jména "vydaný" je "vydaný", nikoli "vydaném".

Ale kdybys sem nenapsal svůj původní návrh, o dost bychom byli ochuzeni. Nápad zvyšovat trest (ať už na odvolání potrestaného, nebo bez odvolání potrestaných) jde ve směru překračování pravomocí ještě dál. Připisovat vinu za chování DOSPĚLÝCH sportovců chybám jejich rodičů je absurdní - lidský věk se prodlužuje a hodně lidí má oba rodiče ještě v padesáti - :) . Napomentutí činovníkům SJC ("důrazné" napomenutí DŘ nezná) čtu potom asi tak, jako kdyby šéfové ODS dostali trest za pohlavek, který uštědřil Macek Rathovi. K dokonalosti ještě chybí vyvěsit sem záznam "odborné diskuse", kterou v návrhu předjímáš a která měla vyústit v tresty. Dost by mě např. zajímalo, jak by sis u dospělých svobodných lidí konkrétně představoval "opatření, aby se podobné výtržnictví a šikana ostatních členů ČSOB neustále neopakovala".

Ale vážně: Ty i ostatní členové představenstva máte jednat v rámci svých pravomocí a dodržovat předpisy. Spravedlivé rozhořčení sice chápu, ale popis neudržitelné situace, pokud z něho přímo nevyplývají nějaké zcela konkrétní závěry, do zápisu z jednání prostě nepatří. Takže je dobré, že že tuto část Tvých návrhů předsednictvo nepřevzalo. Na druhou stranu (asi pro jistotu) svá rozhodnutí ohledně disc. závěrů vůbec neodůvodnilo, což zase tak dobré není.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)