Re: Re: P ČSOB a kauza Jaromír Švihovský


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Honza Tojnar , posláno: 20.6.2008 12:56:38, z adresy: 62.209.198.70

Milane,

tady žádné vysvětlování nepomůže, je třeba zaútočit ad hominum - nějakou fotku kterak ten, co nevypije moc piv za rok, dává špatný příklad mládeži exáčem při pivních štafetách .-). A vzápětí budeš náležitě poučen, že takové útoky slušný člověk nedělá :-).

H.

>Tou fotkou seš teda Libore naprosto ubohej. Mohl sis z webu vybrat alespoň nějakou, kde jsem na akci ČSOB. Tady jsem pár hodin po příletu z Činy, kde byl trochu jiný čas a nejbližší závod jsem běžel až za 5 měsíců.
>
>Teď teda musím počítat s tím, že i já ráno dostanu někde v tělocvičně jako známá firma přes hubu. Pokud se trefím do jiné tělocvičny než mám na poukaze, dostanu disciplinárku a ještě podle nějakých prapodivných řádů (asi podle směrnice MŠMT) dostane trest můj trenér a možná i rodiče.
>
>Prober se učiteli, tady jsi na orienťáku a ne ve škole. A platí tu pravidla schválená člemskou základou a ne školní řád. A tvé zbloudilé názory, že P ČSOB Bohužel, podle mne však bohudík, má dostatek pravomocí, aby mohlo rozhodnout i nejen podle předem stanovených papírů. jsou na okamžité odvolání z tohoto orgánu.
>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)