Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ranking a MČR sprint


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiri jansa , posláno: 18.6.2008 13:38:21, z adresy: 62.240.183.85

Myslel jsem to trochu jinak, ale to sem nepatří. Problém je, že abych mohl jet na republiku a zde běžet například A, musím mít určitý rankingové body. Ty získám na oblasti - zde to ovšem jde v různých oblastech různě rychle, zároveň na některých oblastech nikdy nevyběhnu to, co bych potřeboval. To řeší divoká karta, ale neberu ji jako systémové řešení, takhle by se mohla dávat všem, co běhají rankingově slabou oblast. V případě, že by se počítalo méně závodů, není takový problém vyjet do rank. silné oblasti a případné body vyběhnout tam.

>>Porovnávat rank. body ze 2 oblastí je asi jako porovnávat HDP 2 zemí, kvalitativní informace se ztrácejí za čísly. 8 tisíc tedy není 8 tisíc. Teď už to je jedno, příští týden zde zveřejním své návrhy a může se debatovat o tom, co bude, ne co bylo.
>
>No tvůj příklad není zrovna ideální, žádnej HNP s HDP sem nesrovnával (to by byl akorát tak rozdíl). A Hrubej domácí produkt nemají žádné země stejný, ale to určitě víš.
>Navíc se potom v těhle případech začne používat HDP na obyvatele, velikost trhu atd...
>
>Prostě a jednoduše jezdi na republiku a leda podle ní můžeš usilovat o kartu. Oblasťáky nemají plně nevypovídající hodnotu.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)