Disc.komise


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: P.Valter , posláno: 10.6.2008 15:25:16, z adresy: 88.103.10.252



Já si naopak myslím ,že podobné případy vůbec nepatří do kompetence Disc.komise.Pouze tím supluje práci orgánů které mají řešení podobných prohřešků v popisu práce.Že se tak stalo v místech určených k ubytování ůčastníků závodu?A jak tedy daleko od tělocvičny už nedosahuje kompetence Disc.komise :1metr nebo víc? Tentýž názor mám i k trestu "obávaných výtržníků".Zakazovat někomu závodit je kontraproduktivní(jak se ostatně ukazalo podle ohlasů )neboť to dělá z provinilců mučedníky a vlastně jim mydlí schody k dalším "uklouznutím"!
Něco jiného je proplácení startovného, ubytování ,cestovného atp.! To je v kompetenci oddílu (event. repr. družstva) a to mělo následovat okamžitě po incidentu.Chcete závodit a přitom dělat ostudu ?-tak za svoje milánkové a příště si hledejte jinej oddíl kterej vám to bude trpět a financovat.
Zkrátka Disc. komise by podle mého názoru měla řešit záležitosti související přímo se sportem -dodržování pravidel, fair play,nesportovní chování a podobné problémy na které tzv státní orgány nemají "gebír"!A že by se jich skoro na každém závodě našlo něurekom !



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)