Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ranking a MCR na KT


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiri jansa , posláno: 10.6.2008 13:28:19, z adresy: 195.113.65.4

Jak to funguje vim. Pokud je na klasice duvodem nasazovani z rankingu to, aby nestartovalo tolik lidi, navrhuju system, ze kvalifikace bude otevrena vsem a v nedeli pobezi jen omezeny pocet zavodniku - ti, kteri se nominuji do finale
A az D. Ale prihlasit na sobotni zavod se muze kazdy, s tim, ze zaplati startovne za MCR jako celek, to ze si v kvalifikaci nevybehl misto, je vec jeho, mel se lepe pripravit (takto myslim funguje system ve SWE, kde je finale jen jedno - A - coz asi taky neni nejlepsi). Tak, jak je system nastaven nyni, brani tem, co nechteji ci nemuzou dlouhodobe zavodit v rankingu, ale maji zajem a zaroven vykonost bezet MCR na klasice, aby bezet mohli.
MCR na KT muze byt podobny system, ci zmensit mnozstvi zapocitavanych zavodu stejne jako navrhuji u MCR na sprintu.

>Jen pro ujasnění - asi nevíš přesně, jak to funguje - nějaké finále běží VŠICHNI kdo v sobotu běželi semifinále, jen podle toho počtu semifinalistů je v neděli někdy (v D21) nejnižší finále C, někdy (třeba předloni na Supí hoře) se naopak v H21 stane, že je i finále E.
>
>Dávat právo startu na MČR jen X nejlepším, místo do Y. místa v rankingu je nesmysl - ti na hraně by se museli přihlásit a pak čekat, až se 10 dní před závodem vlastně dozvědí, jestli jedou nebo nejedou. Za přeřazení do tréninku by asi většina poslala pořadatele někam. V okamžiku poslání přihlášky prostě musíš vědět, zda to právo startu máš nebo ne.
>Narozdíl od federálů, kde protstě víš, že poběžíš H21, jen mnohdy nevíš, jestli A, B, C...
>
>
>>Napada me jeste na klasiku, zde udelat v muzich pristup volny s tim, ze v nedeli bezi jen nejlepsich 80 ci 100 ci 120 (A,B, C,D, nebo kolik to je ted), ten kdo se do toho nedostane, nebezi, tim padem odpadnou prihlasky lidi, co vedi, ze by se do alespon jednoho finale nedostali.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)