Re: Re: Re: Re: ranking a MCR na KT


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jirka Doucha - rankoholik , posláno: 10.6.2008 8:36:45, z adresy: 195.47.102.179

10 závodů se dá udělat za 9 dnů. Stačí v srpnu zkombinovat Valečov a Svatou Kateřinu.

>s tím nesouhlasím, když chceš, tak můžeš za 2 měsíce udělat 10 závodů, a budeš v rankingu na požadovaných místech...
>
>>Ja jsem tu druhou cast sveho prispevku myslel spise tak, ze aby se soutezeni udelalo zajimavejsi, vice spravedlive a hlavne ne tak staticke, pocitalo by se pri nasazovani na zavody s rankingem za mensi pocet zavodu a mensi dobu. Ranking jako dlouhodoba soutez za 10 nejlepsich vykonu v sezone by byl zachovan, ale nepouzival by se k nasazovani do zavodu. Na slusnou uroven je clovek schopen natrenovat za mesic, ale body, ktere by teto urovni pri 10 zapocitanych zavodech odpovidaly, vybiha skoro pul roku, coz mi prijde zbytecne velky rozdil.
>>
>>
>>>Je možno zažádat o divokou kartu pro mimořádný start na start na MČR bez ohledu na pořadí v rankingu, ale už je asi stejně po termínu...., neměnil bych pravidla ale využil bych právě této možnosti. Samozřejmě s odůvodněním, že jsem málo trénoval to nelze dostat.... :-))))
>>>R.
>>>
>>>>Ahoj, moc mi neni jasne, proc se na povoleni startu na MCR na KT pouziva v H a D21 ranking za DUBEN nikoli za KVETEN. O tom, zda nekdo pobezi ci nikoli, rozhoduje vykonost na podzim a loni v kvetnu a cervnu, ne vysledky co nejblize k danemu terminu. ..... Obecne o tom, ze ranking s 10 zapocitavanymi zavody je soutez dlouhodoba, a proto jeji pouziti pro MCR na KT, sprintu a klasice, a potazmo i startu v elite a ackach na celostatnich zavodech, je nevhodne, asi uz diskuze nekdy probehla (tady by mozna pomohlo rankingove povolenky rozdavat podle 3-4 rank. zavodu za posledni pulrok ci 2-3 mesice).
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)