Re: Re: Fuj eliákům v áčkách


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: hakim , posláno: 9.6.2008 14:12:50, z adresy: 147.231.112.119

jak pro normalni lidi? To se snad stavi tak, aby se dodrzel smerny cas, ne? A kdyz tam pobezi Bingo nebo v mem pripade Dana, tak to holt musi byt drsnejsi, aby to chudak Bingo neobletel za 70 a dana za 40. Ja jsem naopak strasne odvazna a prestoze uz pomalu nepatrim ani do becek, prihlasila jsem se a bezela v sobotu i v nedeli acka. Ale u me je to asi neco jinyho. Rikam si, ze kdyz uz jsem nestihla v sobotu limit, tak jsem treba nejake to deko zhubla:-)
Vic me "drsne" trate nastvaly loni na petidennich, kde jsem lehce srabacky dezertovala do becek a pote, co jsem se v diskusi po zavodech vyjadrila negativne o stavitelich tarti prvnich dvou dnu, kdy cas vitezky (mimochodem v te dobe 105. v zenskem ranku) znacne presahl limit, coz v mem pripade znamenalo, ze jsem se proti sve vuli v lese priserne nadrela, dostalo se mi doporuceni, ze bych si mela vybrat jiny sport, napr. petanque.

>Až se začnou stavět klasiky v elitě na 90 minut pro "normální" lidi a ne pro Binga, myslím že srabů o dost ubude...:-)
>
>
>>Chtěl bych vyjádřit odpor k tomu, že se v poslední době čím dál více eliáků hlásí na klasikách do áček. Podle mě je to srabárna a vůči opravdovým áčkařům je to nefér. Podívejte se někdy, jak otrávené ksichty jsou u výsledků H21A, když to tam eliák urve o pět minut. Pokud si někdo nominuje do elity, a bojí se běhat eliáckou klasiku, tak se nemá hlásit do H21A, ale do T5 nebo do příchozích.
>>Já bych přihlašování do nižší kategorie na áčkách nejradší úplně zakázal. Pokud to takhle půjde dál, můžeme rovnou místo H21E a H21A vypsat H21L a H21K jako na OŽ ... případně H21EL, H21EK a pro ostatní H21EKL.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)