Re: Re: Zajímavý odkaz


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Tomáš Leštínský , posláno: 20.11.2007 23:03:47, z adresy: 82.202.104.226

Naštěstí ale nejsem tím rozhodčím 1.třídy, který nepřímo zavinil svojí neznalostí nebo snad nekompetentností situaci, která vyústila v disciplinární řízení. Tam bych se zastavil v první řadě.
MS nikde není, stejně tak, že mimo tu soutěž nemůže běžet, tedy že nebude započítávána do výsledků. Naše štafeta (i ostatní) se řádně kvalifikovaly = měly právo běžet.

>Prý jsi rozhodčím 2. třídy? Kdo Ti to dal? Co to je MS (= mimo soutěž???). To mi tedy najdi v základním dokumentu OB, v pravidlech. Nic takového tam není, Vaše štafeta tam neměla co startovat.
>
>
>>Jo, tak v tomhle s Ko4kou souhlasím na 100%. :( Jakožto člen jednoho z klubů napadeného tímto disciplinárním závěrem jsem marně zkoumal, co jsme porušili krom toho, že jsme v den konání neměli dostatečný počet závodnic. Na prezentaci při odevzdáná soupisky bylo nahlášeno, že běžíme MS, paní si to zapisovala, ve výsledkách se to ale neobjevilo. A tak není divu, že po zveřejnění toho závěru má pár lidí v našem klubu přesně stejný pocit, jako Ko4ka na konci svého příspěvku na VIZ webu.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)