Re: Re: Re: Zajímavý odkaz


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Tomáš Leštínský , posláno: 20.11.2007 14:04:55, z adresy: 80.188.37.130

>Stafeta mimo soutez nema na mistrovstvi co delat. Pokud stafeta nesplnuje podminku, ze je ODDILOVA (tzn. vsichni clenove jsou z daneho oddilu nebo splnuji kriteria hostovani), tak nema do zavodu vubec odstartovat.

A kde je to napsané, tedy to, že nemůže běžet mimo soutěž? V SŘ se pouze píše, že: "5.1. Mistrovství ČR štafet je nejvyšší mistrovskou soutěží oddílových tříčlenných štafet v orientačním běhu v ČR (v MR štafet je v kategoriích H18 a D18 povoleno hostování závodníků z jiných oddílů– ve štafetě může startovat pouze 1 závodník s povoleným hostováním; ve štafetě na MČR může startovat maximálně 1 závodník cizí státní příslušnosti). Vypisuje se v kategoriích D18, D21, H18 a H21. Vítěz každé kategorie získává titul Mistr ČR v orientačním běhu štafet v dané kategorii pro příslušný rok."
"5.2. Soutěžní komise sekce OB vydá seznamy postupujících štafet na MČR. Na základě těchto seznamů se štafety prostřednictvím svých oddílů přihlásí podle rozpisu MČR."

Nic o mimo soutěž (MS)! Takže je to jen ničím nepodložený názor, stejně jako můj, že štafeta, která nesplní kriteria podle 5.1. MS běžet MŮŽE. A když už na základě ničeho rozhodne disciplinární komise, navíc bez vědomí postižených oddílů, že se něco děje, tak především TO v pořádku rozhodně není. Nebo snad ano?



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)