Re: Re: Zajímavý odkaz


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: zhaly , posláno: 20.11.2007 9:42:20, z adresy: 88.101.206.112

O startu nekompletni stafety ci stafety doplnene "hostujicim" clenem v pripade, ze stafeta postoupila do zavodu MCR, tedy pravidla nic nerikaji a ja si myslim, ze by rikat mela, stejne jako v pripade stazeni diskle stafety, protoze takove tymy mohou zasahnou do prubehu zavodu (viz letosni stafetovy zavod muzu na MS). na MCR stafet by se proste mela vypisovat kategorie OPEN, kde by mohli zavodit vsichni bez rozdilu pohlavi, veku a oddilove prislusnosti. ale to je myslenka, kterou tady uz nekdo po opavskem mcr zminoval.

me vice zarazi jednani disciplinarni rady, ktera podruhe v kratke dobe jedna naprosto neprofesionalne. jestli jsem to dobre pochopil z ko4kova prispevku, tak oddily ani nemohly vyjadrit sve stanovisko. jak pak muze mit rada k dispozici vsechny relevatni informace? stejne jako v pripade sporu kotlarka vs. bor, kdy (opravte a omluvte me, jestli se mylim) nebyl dotazovan mapar Horky, tedy osoba, na kterou se oba oddily odvolavaji...

radsi disciplinarni radu zrusit nez ji nechat napominat (nastesti jediny vyrok, ktery zna, je napomenuti) oddily, ktere zadne regule neporusily.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)