Re: Re: DKP vs. BOR


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Tomáš Vácha , posláno: 26.10.2007 14:13:36, z adresy: 217.169.182.53

Nevím jestli má smysl zde něco obhajovat, ale pro klid v duši pár reakcí:

>Má to některé nepřesnosti.
> Zkoušeli se dohodnout s DKP, ale za podmínek, které vyhovovali pouze jim, takže jsme se nedohodli.

- podmínky smlouvy navrhlo samo DKP - my je pouze akceptovali, přesto DKP od podpisu smlouvy ustoupilo

> Na přímý dotaz dopisem V. Hoška odpověděli, že naše prostory nepoužijí, že je nepotřebuji.

- Na přímý dotaz v době, kdy všem muselo být jané, že pokud v daném prostoru chceme něco pořádat tak už musíme mít dávno mapování zadáno...mimochodem podmínky návrhu poplatku za použití tohoto prostoru by v případě, že by do něho zasahovalo všech 5 etap byly krajně nakceptovatelné...nebo by někdo z Vás zaplatil 100.000,-?

> Prostory získali od Romana Horkého tím, že jej uvedli v omyl, že se s námi o těchto prostorech dohodli. Bohužel Roman Horký si to u nás neověřoval a poskytl jim podklady, které obsahují i část mapovanou a přemapovávanou mnou - jednalo se o navázání na prostor Pustého zámku. Což může sloužit jako jeden z důkazů, že nešlo o přemapování, ale o převzetí mapových podkladů.

- Nikoho jsme v omyl neuváděli, objednali a zaplatili jsme zmapování prostoru, jestli ho mapař zmapoval už před tím pro někoho jiného a nechal si tudíž zaplatit za jednu práci dvakrát, to opravdu není předmětem našeho zkoumání

P.S. V ČR ani ČSOB neexistuje předpis který by nějak upravoval kdo kde smí či nesmí mapovat - říkám bohužel, protože to byli zástupci našeho oddílu, kteří po takovém předpisu volali. Mapová rada však měla jiný názor.

Je mi opravdu líto, že záležitost vyeskalovala až do jednání na ČSOB a teď se jistě bude s chutí přemílat v OB bulvárech. Za OK Jiskra Nový BOr a jako člověk, který se účastnil všech jednání o mapování na Kokořínsku s DKP, mohu zodpovědně prohlásit, že jsme nikdy neudělali nic, co by mělo DKP nebo jakýkoli jiný oddíl v oblasti Kokořínska poškodit a že jsme se snažili vždy o dohodu.
Bohužel touha některých členů DKP uchovat KOkořínsko jako jejich věčnou kolonii byla větší než snaha o normální lidskou dohodu.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)