Re: Jak se vám líbily poslední áčka ?


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: kála , posláno: 12.9.2007 11:25:25, z adresy: 213.168.180.140

Naprosto souhlasím, že slova "velmi slušný terén" jsou dost přehnaná. Ten terén byl úplně "normální". Jenže takových terénů je u nás většina. Nejde pouze ždímat Kokořínsko, Český ráj, Železné hory, České švýcarsko, Zvůli. Nevidím problém v tom, aby se občas celostátní žebříčky v takovém "normálním" terénu pořádali. Já bych ten 1. bod kritérií posunul o něco dále, nebo ho uplatňoval jen na mistrovství.
Existuje dokument IOF zvaný Leibnitz convention, který je mnohem extrémnější - hlavním kritériem je mediální viditelnost, super aréna a podobný kecy. Kvalita terénu se vůbec neřeší. IOF doporučuje všem federacím uplatňovat tento dokument pro své závody. Myslím že můžeme být rádi, že v naší SK nemáme podobný fanatiky jako jsou v IOF a že nabídka terénů pro naše celostátní závody je ještě dost slušná.

>Béďa sice píše "Velmi slušný terén", ale já jsem byl asi celou dobu v úplně jiném lese. Nedělní štafety pak byly natočeny v bezkonkurenčně nejošklivější části prostoru. Nemám naprosto nic proti oddílům SHK ani LTU - mapa byla kvalitní, pořádání s rutinou a bez chyb. Ale naprosto nechápu, jak s tímhle lesem mohli v 1. kole výběrovém řízení porazit DKP (nový prostor v pískovcích na Kokořínsku) anebo PGP (nový prostor v Brdech). Cituji z podmínek - 1. kritérium pro výběr: "kvalita nabízených terénů (hlavní závody soutěží ČSOB by se měly běžet v orientačně velmi náročných terénech)".




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)