Re: Re: Re: K cemu je hlavni rozhodci


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Petr Hrouda , posláno: 21.5.2007 18:33:54, z adresy: 147.251.34.95

Sorry, ale paklize je zavod zapocitavan do dlouhodobych soutezi a body do techto soutezi se pocitaji podle casu zavodniku, tak je samozrejme nutne, aby dosazene casy sedely. Tolerovat se da vterinova odchylka, ale ne minutova, takze uvedeni casu na pravou miru (i dodatecne) povazuji za samozrejmost. Pripadne bodove odchylky oproti spravnym casum mohou pri urcite konstelaci ovlivnit poradi v rankingu nebo A a B zebriccich, takze to uz neni jen zalezitost jednoho zavodu (tzn. pokud by to nahodou smetla jury, muze se do veci vlozit soutezni komise - nebo se mylim?).

>Protest proti oficialnim vysledkum muzes dat do 14 dnu od jejich zverejneni. Ale riskujes dve kila, protoze kdyz si jury velmi volne vylozila i slovo "musi" z pravidel, tak u mereni casu je psano, ze hodiny musi jit rovnomerne, ale nikde se nepise, ze by oboje mely mit nastaveny stejny cas.
>
>Taky by se mohlo zkusit nezapocitat vysledky do rankingu, protoze nebyl dodrzen smerny cas dle soutezniho radu a to ani v casove toleranci dle pravidel. Tim byl porusen soutezni rad a takovy zavod by se do rankingu pocitat nemel....




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)