Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ako sa da


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Kurej , posláno: 1.10.2006 20:45:24, z adresy: 83.208.115.129

Kala, to je presne to, na co mas...
Driv spikroval na zavodech vetsinou jen Beda, pak se to jakz takz naucil i Aljosa, dnes se vetsinou stridaji. A delaji to dobre.
>Tak tady blbe nekecej, nauc se to taky a oba 2 ti radi na nekterem zavode prenechaji volne pole pusobnosti. Uz se tesim, az se FSP povede skvely zavod bez zrusene kategorie a k tomu bude bezvadny komentar Jana Cecha!
>
>
>
>>>O spikrovani a ozvuceni ano.
>>
>>... to nekonecne cteni cilove fronty v podani Bedi na vsech moznych zavodech je opravdu ubijejici.
>>(nemluve o naprosto zbytecnem ruseni klidu v oblasti mnohdy nekolik kilometru daleko).
>>Take by me zajimalo, proc se delaji takove "saskarny" na MCR s opustenim shromazdiste apod., kdyz se potom v klidu skoro po cele trati zavodnici kdykoliv dozvi casy svych souperu:-)
>>
>>Po dlouhe dobe rozumne komentovani (i hlasitosti - bylo to slyset pouze na hristi a clovek si nemusel dat vatu do usi, aby neohluchnul, kdyz chce na shromazdisti prezit) bylo na ADAKON.
>>Chtel bych poprosit vsechny poradatele, at si uvedomi, ze clovek si na zavody jezdi odpocinout. Take by me zajimalo, proc poradatele stale nechaji mluvit a mluvit a mluvit Bedu a Aljosu...urcite najdou mezi sebou mnohem lepsi spikry minimalne originalnejsi. (sice dostanou minus bod za spatne ozvucene shromazdiste, ale urcite je to mensi zlo :-)
>>
>>Honza
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)