Re: Re: Re: Re: Re: Ako sa da


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Pally , posláno: 27.9.2006 20:23:09, z adresy: 147.251.198.118

>>>Take by me zajimalo, proc se delaji takove "saskarny" na MCR s opustenim shromazdiste apod., kdyz se potom v klidu skoro po cele trati zavodnici kdykoliv dozvi casy svych souperu:-)


1)Pokud aspon trochu bezis, slysis maximalne to, jak dejchas a misty nesrozumitelne hlas ze shromazdiste. Ale jeste se mi nestalo, abych si pri zavode zastavil a poslechnul si kolik je vedouci cas v cili.

>>>Chtel bych poprosit vsechny poradatele, at si uvedomi, ze clovek si na zavody jezdi odpocinout.

2) Zajimalo by me, kolik lidi si jelo na MCR na klasice odpocinout(Zde doporucuji shlednout parametry finale A pro H21). Z hlavnich kategorii (16-21)asi nikdo a hlavne pro ne je tento zavod.

>>>Take by me zajimalo, proc poradatele stale nechaji mluvit a mluvit a mluvit Bedu a Aljosu...urcite najdou mezi sebou mnohem lepsi spikry minimalne originalnejsi. (sice dostanou minus bod za spatne ozvucene shromazdiste, ale urcite je to mensi zlo :-)

3) Jeste jsem asi neslysel komentovat nekoho lepsiho nez je Beda s Aljosou. Komentovani Premka Skody (vyzdvyhovane v jinem prispevku) bylo pro zasmani. Prehled o zavode = 0.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)