Re: Re: Re: Re: Re: Ako sa da


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Bestik , posláno: 27.9.2006 9:37:59, z adresy: 85.160.70.59


>Po dlouhe dobe rozumne komentovani (i hlasitosti - bylo to slyset pouze na hristi a clovek si nemusel dat vatu do usi, aby neohluchnul, kdyz chce na shromazdisti prezit) bylo na ADAKON.


No to teda fakt nevim. Sobotni vyhlaseni vitezu v ADA, kdy mezi stupni a repraky byly stanky prodejcu bylo zoufale (letos jasne nejhorsi)... Neslyseli totiz ani sami poradatele, kteri predavali ceny. Vysledkem bylo to, ze se sami zavodnici hromadili po trech a chodili za Tondou V. s zadosti, at je znovu vyhlasi, protoze svou kategorii neslyseli a tim padem propasli...

Dalsi alternativou byly napr. stafety minuly tyden. Tam docela zajimave komentoval Prema. Jenze bez pocitace s mezicasy a cilem (nevim, zda to onen nemecky SW, ktery na severu Cech pouzivaji umi) a s hodinkami v ruce to nezvladne ani genius... A zrovna na sprintu rozhoduji vteriny, takze cas typu "kolem 20 minut" je k nicemu.

Jednoznacna absolutni vyhoda Bedi je v tom, ze ZNA lidi. Ono kdyz uz u cile jsem, tak me opravdu zajima jak kdo bezi ve vsech kategoriich a co se deje na trati. Vetsina ostatnich komentatoru totiz zna pouze sve vrstevniky. Spektrum pocinaje zaky a konce veterany ma zmaknute malokdo. A proto hlasuju: Bedu za komentatora na vsech zavodech! :-))

Bestik

PS. Nedelni vykon nemuzu ohodnotit nebot jsem pulku zavodu stravil na predstartu a druhou v lese. ;-)





Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)