Re: kdo schvaluje rozpis?


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Tomas Lestinsky , posláno: 8.8.2006 23:33:00, z adresy: 82.202.104.226

Zas bych to tak nehrotil, dost z toho, ze na vicedenni musi byt rozhodci R2 (jako na ZB). Pritom myslim, ze prave na vicedennich zavodech je misto pro ruzne experimenty, at uz treba s meritky, nebo s mapovym klicem. Stejne tak s rankingem. Vzdyt v kazdem zavode maji vsichni startujici stejne podminky (kdyz nepocitam pocasi ;)), kazdy zavodnik se s tim popere, jak nejlip umi, no a podle toho dostane body do ranku. Jako posledni detail bych resil, ze se bezelo na necem jinem, nez 15 nebo 10. Dulezite je, aby mapa +-sedela, aby kontroly byly +-v prostred kolecka, a aby trate nedelaly z orientaku kros s mapou. ;)

>Vicedenni zavody (prinejmensim vetsina z nich, Doksy nevyjimaje) jsou zarazeny hned do dvou dlouhodobych soutezi - Rankingu a Ceskeho poharu veteranu.
>Ze startovneho na vicedennich zavodech se plati povinne odvody CSOB.
>Z logiky veci bych proto usuzoval, ze rozpisy vicedennich zavodu by mela schvalovat soutezni komise sekce OB. I v souteznim radu se pravi, ze "rozpis zavodu soutezi CSOB je treba predlozit nejpozdeji 10 tydnu pred konanim zavodu ke schvaleni soutezni komisi sekce OB".




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)